top of page

Mem zegt: "Dat heb je mooi gemaakt!"Spannende dagen waren het voor ons. Mem, die dementie heeft bleef een week bij ons aansterken omdat het in de oude woonzorgvoorziening het echt niet meer ging. Verwachtingen waren compleet anders en ja in andere woonzorgvoorzieningen zagen we dat het echt kon, relatiegerichte zorg.

De glimlach en de glinsterende oogjes van Mem kwamen terug. Mijn hart maakte een vreugdesprongetje en de stress van de afgelopen jaren vielen van mijn schouders af.


Mooie voorbeelden in de zorg bestaan echt... menswaardige zorg en echte aandacht heb ik met mijn ogen mogen zien en voelen. ALs iemand je zo dierbaar is dan wil je alleen maar het beste. Dat is niet alleen goed voor die persoon met een bepaalde ziekte, maar ook voor je eigen gemoedstoestand. Ik kreeg weer rust in mijn hoofd en lichaam. Dat wil jij ook vast wel?


Wie met de zorg te maken heeft of ooit te maken heeft gehad, kan er waarschijnlijk hele boeken over schrijven. Zo ook wij..... en dat doen we dan ook, maar wel vanuit de positiviteit. Dit omdat ik erin geloof dat je met de focus op wat nog wel kan veel gelukkiger wordt. Zo ervaar ik dit in ieder geval.


"Mem voelt mijn emoties en mijn geluk
maakt haar gelukkig!"


Ga ook mee op ontdekkingsreis met ons en ontdek alle mooie, humoristische, informatieve en ontroerende verhalen die we tegenkomen.STEUN ONS EN BESTEL HET INSPIRERENDE JG MAGAZINEDOE MEE EN HELP ONS DE ZORG NOG MOOIER TE MAKEN VOOR UW FAMILIE EN UW ZELF!

TENSLOTTE RAAKT HET ONS ALLEMAAL!

131 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

تعليقات


bottom of page