top of page

Een oude schuurvondst(barn-find) doet de wereld schuddenDiep in Zweden gaat onze ontdekkingstocht. Niet slapen in zorginstellingen maar in een oude schuur van meer dan 100 jaar oud.


Een barn-finds die uniek is. De eigenaar is lang geleden overleden en niemand ziet de waarde ervan in. Een berichtje naar Sotheby's veiling in Londen deed ons later versteld staan.


De wereld staat even stil. We hoeven nooit meer in een armoedig tentje bij een woonzorg voorziening te staan.De sjofele DS en MG kunnen eindelijk opgeruimd worden voor een nieuwe auto. We hoeven niet meer met die aftandse bakken te verschijnen bij belangrijke relaties.


Een einde aan de baggerfimpjes want eindelijk kunnen we een beroemde producer inschakelen die nette filmpjes gaat maken.


Grietje kan haar kleding naar de voddenboer brengen en we vliegen naar Londen om haar kleding te laten ontwerpen door een bekend modehuis van Valentino Garavani.

Onze wereld zal duidelijk veranderen.

Van mijn armoedige droom van een schrijver aan een tafeltje met pen en papier achter een klein raampje met uitzicht op een bevroren meer in een rood huisje en blijft 'geluk'kig niets meer over.


Een villa met uitzicht over het meer van Genève met de mooist geklede vrouw zie ik mij met het nieuwste tablet zitten.

Onze wereld gaat veranderen!

Of we nog tijd hebben om medewerkers en leidinggevende te helpen weet ik niet.

Zal ik het missen...

Mocht het allemaal niet doorgaan dan zullen wij op deze armoedige plek

individuele inspiratietrainingen geven in het voorjaar. Een ritje op een oude arrenslee gaat er zeker bij horen als de sneeuw er nog ligt.


Ik hoop dat wij een berichtje vanuit Genève sturen ...


U kunt zich toch maar snel opgeven want er zijn al mensen die interesse hadden.

161 weergaven2 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Comments


Unknown member
Sep 23, 2022

Heerlijk om op deze manier even te dagdromen alhoewel in Amerika een programma bestaat nl. American Pickers: Nieuw Seizoen Nieuw seizoen, nieuwe slagingskansen voor de American Pickers! Ga mee op speurtocht. Ze zullen enkele van de meest zeldzame schatten van heel Amerika ontdekken EN een aantal van hun beste vondsten tot nu toe. Deze lui gaan er af en toe met hele mooie vondsten vandoor. Leuk verhaal, blijf zoeken en ontdekken en Geneve is volgens mij niet jullie plek.

Like
Unknown member
Sep 24, 2022
Replying to

Vertel dit niet door Rieks. In ons vorige leven woonde wij in Parijs. Wij hadden dienstbodes en een toilet zo groot als jouw huisje. Een garage met 10 auto's Waarvan de goedkoopste een Audi R8 star of Luc is was. Wij trokken ons terug in een park in Hooghalen. Daar leerde wij weer aardige mensen. Wij voelde ons rijker dan toen. Toch mis ik mijn grote toilet. Rieks dank voor je reactie👍🙂

Like
bottom of page