top of page

Grietje haar talent is fotograferen en ontwerpen

Gistermiddag waren we in een gebied waar wij totaal afgesneden waren van de bewoonde wereld. Geen verbinding meer met iedereen. De telefoons bleven stil en had generlei betekenis meer. Een wereld met velen mensen op een kluit en wij een meer voor onszelf en een eigen strandje met bank en vuurplaats.

Een prachtige lieve vrouw en een fenomenaal uitzicht. Het water koud maar wij waagden het erop om erin te gaan. Een temperatuur van rond de 10 graden. Een gevoel dat we leefden en gezond bezig waren. Een topconditie en een fantastische stemming. Wat wil je nog meer in t leven.

De camera had Grietje natuurlijk bij de hand en dat was maar goed ook. Twee Parelduikers en een ijseend kwamen voorbij zwemmen en vliegen. Zeer bijzondere vogels om te zien en Grietje kreeg ze voor de lens.


Het Talanghuset wordt steeds mooier. Langzaam groeit het naar hoe wij het willen. Het hoeft ook niet klaar te zijn. Samen met mensen die hier binnenkomen maken wij dit.


Kunst komen we hier overal tegen. De natuur laat zich niet leiden en bedenkt het zelf. Bomen in diverse vormen.


Gisteravond maakten wij een wandeling. Het was weer windstil en de lucht kleurde prachtig. Een beekje staken wij over en een bijzonder landschap


Grietje is bezig om ons 5e magazine te ontwerpen. De foto's erin zijn prachtig en uniek. De verhalen mag ik weer gaan schrijven. De verhalen van en over bezoekers gaan belangrijk worden. Het wordt een magazine over de zorg voor onszelf en anderen.


De voorraad hout is weer aangevuld. We zijn bijna de hele dag aan het kloven geweest.


Er staat nu een muur van hout. Het is prachtig om te zien.

Op de een of andere wijze is het indrukwekkend. Een houten stapel van wit hout. Elk houtje anders en samen vormen zij een mooie verbinding met elkaar. We hebben nog lang niet genoeg.


Vandaag een rustige dag. Misschien wat werken aan de serre en genieten van het mooie weer. Naar beneden om weer wat proviand in te slaan.


Zweden heeft ons betoverd. We krijgen steeds meer behoefte om hier helemaal te settelen. We voelen ons gelukkig. De natuur helpt zoveel mee om dit gevoel te krijgen. De stress, drukte is ver weg en de omgeving heeft alle eigenschappen voor een healthy ageing.Wat ga jij vandaag doen?116 weergaven8 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

٨ تعليقات


عضو غير معروف
5 dagen geleden

Mooie foto's Ans, ook dat fotograferen is een mooie uitlaatklep en een mooie waardevolle tijdbesteding heerlijk bezig zijn en op zijn tijd goed genieten. Zo mooi als het nu weer groen is geworden maakt dat maken van foto's nog plezieriger. Hoe al die grond er nu bij ligt is het helaas nog een beetje kil. Mooie wolken maken het prachtig om die te fotograferen.

إعجاب
عضو غير معروف
5 dagen geleden
الرد على

Dank je wel.

Ik leer steeds meer over fotografie en ik vind het geweldig leuk om te doen.

En het is idd prachtig buiten.

Er valt nog veel te ontdekken.


إعجاب

عضو غير معروف
5 dagen geleden

Vandaag nog weer iemand geholpen als aardbolstoffeerder, Ja dat weten en kennis hebben van die zovele onderwerpen. Of het zo snel die kennis opdoen die nodig is om onderwerpen goed te kunnen uitvoeren. Mooi en veel plezier hierin hebben en lekker actief blijven. Zie er nu al van komen dat de zomer tekort gaat worden. Als jullie al weer aan het schrijven zijn of al die mooie foto's word wel eens stil, zo mooi is dat gewoon. Mooie energie geven jullie gewoon geweldig.

إعجاب

عضو غير معروف
6 dagen geleden

Een mooi verhaal, ondertussen wordt Nederland wakker en een nieuwe tijd politiek bestuurlijk breekt aan. Schudden op grondvesten en nieuwe ankers vinden. Wie in het torentje en in het kabinet. Vazal Plasterk? En wie nog meer. Alleen al om die redenen is jullie omgeving te prevaleren, rust, ruimte en schoonheid van de natuur. Als je het bereik van eten en drinken op die afgelegen plek goed kan regelen blijft er weinig over om nog terug te keren naar deze provincie Nederland in de EU. Stay safe en meer hout voor de deur. Ik ga straks even afslaan 🏌️‍♂️. De baan is bezet door NGF wedstrijd, er komt aardig wat regen aan. Het is pech enerzijds en groeizaam voor de natuur.…

إعجاب
عضو غير معروف
6 dagen geleden
الرد على

Zo mee eens.Wat staat ons nog te wachten idd met rechts aan het roer en straks in EU .Je weet het goed te verwoorden, Hans.

إعجاب

عضو غير معروف
6 dagen geleden

Dank voor je reactie Ans. Jij hebt ook veel plezier aan het maken van je prachtige foto's. Wellicht is dat ook een Talent van jou.


Een mooie dag gewenst namen ons😘

إعجاب
عضو غير معروف
6 dagen geleden
الرد على

Dank je,ik heb vele talenten en vind ook heel veel leuk.Wellicht is dat aan mijn creativiteit te danken.

En ontdekken wat er allemaal mogelijk is,is ook leuk om te doen.

إعجاب

عضو غير معروف
6 dagen geleden

Wat een heerlijke plek en prachtige fotos.Zo fijn om die passie te hebben.Ik wacht op 8 nieuwe opdrachten voor cursus om ook bezig te blijven met fotograferen.

Voor vandaag geen plannen nog.Ik zie wel wat er gaat gebeuren..Ook weleens fijn.Een zonnig lummeldagje.إعجاب
bottom of page