top of page

Zij-instromers in de zorg, geweldig!


"Onderweg van Hoogeveen naar Bakkum, waar mijn caravan tijdelijk staat kwam ik de MG tegen met JanGrietje erop"


In 2019 bezocht ik Martin van der Meer al in Hoogeveen. We hadden toen al contact op Linkedln en ik was zeer benieuwd naar zijn bedrijf 'De Vlieger-Zorg'. Een bedrijf wat hij had opgezet samen met zijn echtgenote Tineke. In 1e instantie hadden zij zich gericht op het aanbieden van naschoolse begeleiding en het organiseren van logeerwekenden voor jongeren met een vorm van autisme al of niet in combinatie met een (licht) verstandelijke beperking. Uiteindelijk richtten zij zelf een zorginstelling op waar deze jongeren konden wonen. De drijfveer was zijn zoon Dennis. Zij zochten een geschikte woonvorm voor hem maar konden dit niet vinden. Zijn zoon woont nu in het huis. Martin zo mooi in ons gesprek "als het met mijn zoon goed gaat, gaat het met de anderen ook goed'.


Een bewogen en groot ondernemer met een groot hart. Steeds maar weer nieuwe ideeën om het nog mooier te maken voor deze doelgroep. Martin werd bekend door de tekst "voel wat ik voel voor jou" gezongen door Paul de Leeuw op de televisie. Dit maakte veel los en was een enorme steun in de rug bij de realisering van hun plannen. Nog een aantal jaren geleden werkte hij in de bouw. En nu een prachtige zorgondernemer met een zeer grote passie. Een voorbeeld voor ons.


Martin fijn dat je helpt met de donatie om de zorg nog mooier te maken. Grietje en ik komen snel een bezoekje brengen in Hoogeveen en Nieuweroord.


Wilt u ook ons JG Magazine ontvangen zie;

https://www.13mooiemensen.nl/product-page/jangrietje-magazine


73 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page