top of page

Hoe neemt u rust?Altijd hebben we een picknickkleed en badmintonrackets in de auto. Naar een afspraak geweest en het even allemaal genoeg vinden. In een file staan we nooit. We zoeken een bos of een klein weggetje op om bij te komen. Je komt dan op de mooiste plekken. Een tent en gasbrandertje ligt standaard in de auto. Het rijden met de oldtimers voelt als een ontdekkingsreis. Op zoek naar het avontuur. Op zoek naar mooie voorbeelden.


Het 1e JGMagazine is uit en we zijn alweer bezig met het tweede. Onderwerpen genoeg. Onderwerpen genoeg. Rust nemen is een mooi onderwerp. Hoelang kun je iets volhouden en kun je ontspannen. Een Belgische professor hoorde wij eens zeggen; 'Van hard werken word je niet overspannen maar juist het niet krijgen van waardering. Dit is weer een heel ander verhaal maar ligt in dezelfde lijn.


Gisteren hadden we weinig afspraken en waren onderweg naar huis. Een geweldige tussenstop. Brood, beleg en drinken gekocht en picknicken. Het voelde als vakantie. Dit soort moment creëren wij regelmatig voor onszelf. Het is zo noodzakelijk. Maak je eigen geluk!


's Avonds zijn we wel weer aan het werk geweest tot 23.30 en was het genoeg.


Geef jij jezelf waardering en gun jij je rust?

45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page