top of page

FEEST een nieuwe frisse website!De lancering van onze nieuwe website voelt als een verjaardag. Je kijkt er al een tijd naar uit en de spanning bouwt op. Als het moment daar is, voelt het als een feestje. Er was heel veel te doen voordat er echt wat in beeld kwam. Nachtenlang zochten we naar de juiste foto’s. Natuurlijk waren we niet snel tevreden. Honderden foto’s en filmpjes kwamen voorbij. Wat wil je als tevens fotografe bent.


Er wordt altijd aangegeven dat een website werkt als hij gebruikt wordt. Onze oude website www.jangrietje.nl had Grietje zelf in elkaar gezet en ik vond hem al prachtig. Grietje nog niet tevreden en wilde er meer uithalen. Zodoende besloten we Interactive Monkey hiernaar te laten kijken. Eric Coppenhagen reageerde gelijk enthousiast. In het 1e contact spraken we bijna alleen over onze prachtige werkzaamheden. We vergaten bijna de website.


Natuurlijk staan er weer baggerfilmpjes op de nieuwe website. Eerst was het idee om nu eindelijk nette serieuze vlogs te gaan maken. We waren blij en meldde dit op de Social Media. We kregen vele connecties over ons heen. Dat wilde ze echt niet zien. Wij waren juist authentiek en anders dan anderen en dat moest zeker niet veranderen.


We waren het al langer van plan om een platform te maken waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Deze website leende zich hier uitstekend voor. Eindelijk een echte community. Een plek om kennis te delen en in contact met elkaar te komen. Een vervolg op onze Virtuele Events die we al een tijdje met veel enthousiasme draaien.


Jan wilde schrijver worden en kan nu eindelijk zijn verhalen kwijt over de ontdekkingsreizen waarmee we weer zijn begonnen. Een vervolg op deze prachtige website wordt vast een Magazine met alle mooie interviews. We laten onze gedachten er al over gaan.


Mocht u mooie toevoegingen hebben dan horen we dit graag.

Jan en Grietje zijn blij en positief dat u op onze website terecht kwam. Wij zien u graag terug en laat even een berichtje achter.


Tot gauw!

118 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page