top of page

Wat is die grond hard!Duizenden reacties kregen wij op ons bericht over de mysterieuze boom die wij gekocht hadden. Enkele hadden het goed en willen wij feliciteren. Het was de Ginkgo Biloba. De Ginkgo staat voor veerkracht, hoop, liefde, toverkracht en duurzaamheid. Tevens hebben de bladeren geneeskrachtige eigenschappen en met name voor GEHEUGENPROBLEMEN.


Nou in de grond zat helemaal geen veerkracht. We kwamen erachter dat ons Tiny house nooit meer zou verzakken. Een leemlaag zo hard als beton. Over enkele jaren wordt ons landgoed een soort Mekka. Iedereen wil de bladeren van onze prachtige boom. Binnenkort wordt het rapen en zullen wij geen bleekvelden hebben maar droogvelden. Ik zie het al helemaal voor mij. Met name naar de eigenschap 'Toverkracht' ben ik zeer nieuwsgierig.


Ik denk dat dit een van de laatste blogs en filmpjes zullen zijn voorlopig. Het leven van Grietje en mij zal behoorlijk gaan veranderen. Filmpjes over droogvelden zullen erg saai zijn. We hebben vele prachtige nieuwe ideeen en die hebben allemaal te maken met deze eigenschappen.


De trailer 'wat vergeet ik niet' is al vele keren bekeken en we hopen dat er mogelijkheden komen om hem helemaal te zien.


Wij zoeken binnenkort 'Rapers'. Wie gaat ons helpen?

68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page