top of page

"Wat ik niet vergeet"

Bijgewerkt op: 28 nov. 2022


'We willen naar Cannes met de film'


Gaat hun droom uitkomen!!!


We hadden een interview in Juli met Eva Dullaart en Inez Kort. Twee studenten die voor een opdracht voor hun opleiding deze prachtige zeer emotionele film hadden gemaakt.


De film gaat over Joeri Bakker, de oom van Eva die al op 61 jarige leeftijd de diagnose kreeg Lewy Body dementie.


' Met deze documentaire willen we enerzijds laten zien welke verdrietige impact dit heeft op een jong gezin, maar anderzijds hoe vol het leven nog kan zitten voor iemand met dementie'.


Regelmatig horen Grietje en ik over de verschrikkelijke ziekte. We vinden dat je hiermee de mensen tekort doet die het hebben. Natuurlijk is er verdriet en boosheid als je je partner, vader of moeder ziet lijden maar hoe ga je er mee om. Wat wil de mens met dementie wel en is er alleen verdriet. De trailer is indrukwekkend en zelfs ik kreeg tranen in mijn ogen bij het zien ervan.
Eva en Inez hun droom in De schatkist van geluk was ' met de film naar Cannes '


Ze lijken aardig op weg. We hoorde en zagen in Zweden dat de film geselecteerd was bij het Internationaal film festival in Los Angeles. Geselecteerd voor de #independentshortawards een big festival!


De weg naar Cannes ligt nog helemaal open. We gaan duimen voor Eva en Inez.


Op zoek naar de mooie voorbeelden

Ze beloofde al dat wij dan mee mogen om de filmpjes te maken😊


Alleen de trailer is nog maar uit.

De film hebben wij in jullie al gezien en is indrukwekkend!

342 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Kommentar


Unknown member
25. Sept. 2022

Bijzonder project van Eva en Inez. Hopelijk slagen ze met hun droom. En meer nog dat de inzending datgene oplevert wat ze willen behalen (bekendheid, geld voor verder onderzoek) Ik kan mij voorstellen dat ze hiermee een gewenst doel willen bereiken. Wellicht is dat nog even het vermelden waard. Na wat googelen heb ik nu begrepen dat zij m.n. voor de produktie van deze docu geld aan het inzamelen zijn. Bekijk deze campagne https://www.voordekunst.nl/projecten/13810-wat-ik-niet-vergeet Hopelijk kunnen ook jullie nog een bijdrage hieraan leveren. Succes verder met alles

Gefällt mir
bottom of page