top of page

Waauw ...ons 3e Magazine is binnen!

Bijgewerkt op: 19 nov.

Samen met jullie openen wij het pakketje met daarin de proefdruk van ons nieuwste magazine.

Een spannend moment waar jullie getuigen van mogen zijn.

Speciaal zijn we uit Zweden gekomen om het 3e magazine uit te gaan geven.

Het spannende moment willen wij jullie niet onthouden. De binnenkant laten we lekker niet zien🙈We denken terug aan al die mooie mensen die wij ontmoet hebben. Mooie interviews en allemaal mensen met passie en positief. Niet alle verhalen konden wij kwijt in ons magazine. Veel hebben wij al gedeeld op de bijna dagelijkse blogs.


'Wie wordt er nu niet enthousiast van jullie warme, inspirerende verhalen en interviews'


Een prachtige reactie van een trouwe volgster en lid.


Elke dag krijgen wij positieve berichten op ons 1e en 2e magazine. Zelfs mensen uit Zweden en Denemarken noemen het een mooi blad ondanks dat zij het niet kunnen lezen. Zelfs een man uit Finland woonachtig dicht bij de Noordpool gebruikt ons magazine om het tussen zijn kleren te stoppen. Hij draagt ons magazine op zijn hart en heeft het nooit meer koud. Ons magazine geeft warmte af haha... Grietje en ik zijn trots als we dit horen. De foto's en verhalen en de lay-out doen we zelf. We hebben een lief mens, Karen Sjouke die onze teksten redigeert of was het redigeerd haha ... Op dit moment gebruik ik de proefdruk als muispad.


Dit weekend nemen we het blad door om de kleine onregelmatigheden eruit te halen. Daarna naar Groenprint in Rotterdam.

'Wat is ze liefffff'


Vanmiddag hadden we al even contact met Rogier van deze drukkerij om te bedanken en wat dingen te bespreken. Rogier is een bijzonder gepassioneerde man die voor ons altijd klaar staat. Samen komen we steeds tot een mooie oplossing als we ergens tegenaan lopen i.v.m. het drukwerk.


Rogier moest lachen toen hij ons aan de lijn had, "zijn jullie wel eens zonder elkaar?"

De laatste en enige keer toen Grietje twee maanden geleden bij haar dochter bleef slapen. Zo gaat dat met tweelingzielen. Die kunnen niet zonder elkaar🥰. Rogier gaf aan dat hij blij was om te kunnen werken en moest lachen. Ik wilde bijna vragen of hij getrouwd was. Maar hield heimelijk mijn mond. Ik hoorde mijn moeder alweer zeggen, "jongen laat je fantasie niet op hol slaan". Ze heeft weer gelijk en ik keek Grietje lief aan. Ik vertelde haar maar niet wat mijn gedachten opkwam.


Vanmorgen kregen wij weer zo'n fantastisch bericht van een zeer mooi betrokken lid binnen. Zij gaat voor haarzelf 4 magazins aanschaffen en deze verspreiden bij een paar zorglocaties. Geweldig dat op deze wijze ons magazine verspreidt gaat worden. Zij zegt dat wij een inspirator zijn voor haar team waar zij in werkt. Ze wil graag dat wij een inspiratiesessie komen doen in hun woonzorgvoorziening. We zijn al eerder in dit huis geweest en en zagen toen enthousiaste zorgverleners. De zorgverleners die wij spraken voelden zich toen al geinspireert door ons. Grietje en ik denken erover na om het hele team in Zweden uit te nodigen. Een team met een gouden hart(waar iedereen zorg van zou willen )en een geweldige leidinggevende.


We hebben trouwens mooi nieuws over het huisje van de buurman in Zweden. Het is nu officieel dat we het huisje hebben gekocht.

De papieren van de Zweedse makelaar zijn binnen. Het gaat een uniek project worden. Een huisje waar het dorp terecht kan. Voor een praatje, een activiteit, een gesprek, om te breien samen met Grietje, een mooi interview voor ons Zweedse 4e nummer op te nemen en verhalen te schrijven. Om de oude kastjes die Grietje heeft opgeknapt te laten zien en voor mensen uit Nederland die rust zoeken, echte RUST.LET OP:

Onze trouwe leden belonen we graag.

Jullie krijgen een persoonlijk berichtje met een kortingscode om alvast ons unieke 3e magazine in handen te krijgen. Bij uitkomst eind november ben jij de 1e die haar toegstuurd krijgt. De korting kun je in de PREorder invullen via onderstaande knop.


Dit is een mooi moment om lid van JanGrietje te worden of

gewoon te bestellen.167 weergaven6 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page