top of page

Verandering en licht

'Even stilstaan bij jezelf' is de betekenis van Libelle.

Naast een vrouwentijdschrift liggen 'Libelle' is een hele eer. Al bijna 90 jaar oud en nog steeds in de schappen. Ons 3e blad is nog lekker jong, licht en anders maar net zo begeerbaar. Even de tijd nemen om de mooie verhalen te lezen en de interviews te beluisteren.


Zelfs Linda belde ons op uit nieuwsgierigheid. Een jong sprankelend blad wat naast haar lag was zij wel nieuwsgierig naar.

Gisteren hadden we een gesprek met Bart Heeling. Een mooi mens die het prachtig weet te vertellen hoe we om kunnen gaan met 'signaalgedrag' bij kinderen. Omdenken is een grote kunst. In het interview kwamen we erachter dat dit niet alleen voor kinderen geldt maar juist toe te passen is in de ouderenzorg.

Heerlijk om de mooie voorbeelden te horen en hoe hij dit oplost. Een interessant boek heeft hij geschreven.

Bart is één van de Mooie mensen die Grietje en ik hebben gesproken op onze ontdekkingsreizen door Nederland en Skandinavia. Een magazine wat eigenlijk te klein is.

Alleen al het geven van 'jij bent mooi' kaart gaf al zoveel stof om over te schrijven.


Het blad ligt nu bij de drukker en wij verwachten dat het eind van de week helemaal klaar is.


U kunt nu al een PREorder doen om dit bijzondere blad in handen te krijgen. Veel mensen hebben dit al gedaan. Niet alleen lezen en mooi voor op tafel maar ruim 2.5 uur luisterplezier met bijzondere en leerzame interviews via de QR codes.
Wij gaan alweer op pad😊


98 weergaven8 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zie de mens

bottom of page