top of page

Verandering en licht

'Even stilstaan bij jezelf' is de betekenis van Libelle.

Naast een vrouwentijdschrift liggen 'Libelle' is een hele eer. Al bijna 90 jaar oud en nog steeds in de schappen. Ons 3e blad is nog lekker jong, licht en anders maar net zo begeerbaar. Even de tijd nemen om de mooie verhalen te lezen en de interviews te beluisteren.


Zelfs Linda belde ons op uit nieuwsgierigheid. Een jong sprankelend blad wat naast haar lag was zij wel nieuwsgierig naar.

Gisteren hadden we een gesprek met Bart Heeling. Een mooi mens die het prachtig weet te vertellen hoe we om kunnen gaan met 'signaalgedrag' bij kinderen. Omdenken is een grote kunst. In het interview kwamen we erachter dat dit niet alleen voor kinderen geldt maar juist toe te passen is in de ouderenzorg.

Heerlijk om de mooie voorbeelden te horen en hoe hij dit oplost. Een interessant boek heeft hij geschreven.

Bart is één van de Mooie mensen die Grietje en ik hebben gesproken op onze ontdekkingsreizen door Nederland en Skandinavia. Een magazine wat eigenlijk te klein is.

Alleen al het geven van 'jij bent mooi' kaart gaf al zoveel stof om over te schrijven.


Het blad ligt nu bij de drukker en wij verwachten dat het eind van de week helemaal klaar is.


U kunt nu al een PREorder doen om dit bijzondere blad in handen te krijgen. Veel mensen hebben dit al gedaan. Niet alleen lezen en mooi voor op tafel maar ruim 2.5 uur luisterplezier met bijzondere en leerzame interviews via de QR codes.
Wij gaan alweer op pad😊


98 weergaven8 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zure regen

8 Comments


Unknown member
Nov 25, 2023

Het is weer mooi het derde magazine te zien en hopelijk hoef ik niet al te lang wachten, al kan ik de postdrukte rond deze tijd van het jaar anticiperen want ik had 9 jaar bij Royal Mail gewerkt en het is er ook niet anders als bij PostNL of de oude, vertrouwde PTT. Nog even (engelen)geduld dus…


En vandaag was ik weer uit Nederland 🇳🇱 gegaan en ben ik weer thuis in good, old England 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 waar het stukken kouder als Nederland is vanwege de nachtvorst die in de namiddag nog steeds merkbaar is. Net had ik het avondeten gehad, want ik had daarvoor even boodschappen gedaan en nu ben ik alle post, e-mails en blogs gaan doornemen.


Ook…


Like

Unknown member
Nov 22, 2023

Fijn dat jullie blad tussen de bekende bladen ligt, een goede promotie. Nu zorgen dat jullie de kwaliteit van het blad goed op peil kunnen houden, maar dat gaat zeker goed komen. Ik ben benieuwd wat ik allemaal van jullie kan lezen. Na mijn operatie moet ik het toch rustig aan doen, dus meer tijd om te lezen.

Like

Unknown member
Nov 22, 2023

Ja,de lessen werpen hun vruchten af.Heb echt veel mooiere fotos nu en ik zie het ook qua onderwerpen etc..Mijn eerste halfjaar 2023 album is af en eind dec.2de halfjaar ook.2023 voor mij een heel dubbel,bijzonder jaar.

Afgekeurd en alles los gelaten en eindelijk rust,65 geworden,ziek geweest en al weer aardig opgeknapt en vooral met heel veel plezier in een nieuwe hobby gedoken.

Like
Unknown member
Nov 22, 2023
Replying to

Dat staat.Zeg maar wat jullie precies willen.Ik maak de foto('s)

Like

Unknown member
Nov 22, 2023

Fijne dag vandaag.Tis heerlijk helder buiten,want heeft gevroren.Straks stemmen en dan er met de camera op uit.


Like
Unknown member
Nov 22, 2023
Replying to

Helemaal gelijk😊 Lees mijn reactie maar Ans bij je vorige bericht.

Like
bottom of page