top of page

Terug naar een sfeervol Zweden


'Echt een prachtig tijdschrift. Het ontroerd en raakt....' (Maurice Bosters)


Ik lig op en bed en we moeten opstaan. Vanavond om 20.00 gaat de veerpont van Denemarken naar Zweden. Nog even een koude douche om weer te wennen aan het ijskoude bronwater. Mijn gedachten dwalen af naar een lief berichtje wat Grietje en ik kregen van Maurice. We kregen het er koud van. Afgelopen twee weken zijn we druk doende geweest met het opsturen en rondbrengen van ons 3e JGMagazine door heel Nederland. Bijna 200 Magazins zijn nu in omloop bij zorgorganisaties en individuele mensen. Wat een mooie positieve en lieve reacties hebben wij gekregen.

De doelstelling om door onze verhalen te verbinden is uitgekomen en gaat nog steeds door. Samen kunnen wij de zorg maken zoals wij die zelf willen hebben.


Op 13 december werd het Luciafeest gevierd in Zweden. Een echt traditioneel feest. Het brengt vreugde en licht.

Vandaag reizen we af naar dit prachtige land en mensen. Onze buurman Günnar zal blij zijn dat we er weer zijn. We hebben een Hollandse kaas meegenomen voor hem. Er ligt meer dan 20 cm sneeuw en komende week gaat het weer vriezen en sneeuwen.


Hejdå

99 weergaven6 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zure regen

6 Comments


Unknown member
Dec 24, 2023

Zo! Jullie zijn weer op weg naar Zweden 🇸🇪 gegaan en ik hoop dat jullie samen met Kerst er een mooie tijd zullen gaan doorbrengen!


Zoals jullie van mij al weten, ben ik weer bij mijn vader in Nederland en wij hebben tot nu toe een heel gezellige tijd met elkaar.


Morgen is de 1e Kerstdag en dan gaat mijn vader voor de traditionele visschotels zorgen. Zijn vriendin, mijn zus, haar vriend en ik zullen hem daarbij gaan vergezellen.


Wij hebben hier helaas geen witte Kerst, maar binnen is alles sfeervol verlicht en versierd en zelfs bakken regen tezamen met de harde wind kunnen de kerststemming niet onderdrukken!


Fijn Kerstweekend samen!


Hejdå!


👋😘

Like

Unknown member
Dec 22, 2023

Op 13 dec was ik jarig. Mijn ouders hadden vroeger Zweedse vrienden. Vandaar mijn Zweedse naam Karen en tweede naam Lucia ivm lichtjesfeest Santa Lucia.

Like
Unknown member
Dec 22, 2023
Replying to

Gefeliciteerd nog😘

Wat prachtig dat ze dat gedaan hebben. Zweden is echt een land van tradities waar zij zich aan houden.

Is dat ook een reden dat je broer Björn is genoemd?

Like

Unknown member
Dec 16, 2023

Geniet weer van een mooie tijd in Zweden. Voorbereiden op dat mooie feestje medio januari 2024. De winter in Zweden en al dat sneeuw gaat een mooie kerst maken en geniet daar goed van.

Like

Unknown member
Dec 16, 2023

Fijn tijd samen in het mooie Zweden, genieten!


Like
Unknown member
Dec 22, 2023
Replying to

Dankjewel Willy. We genieten met volle tegen zoals je wel leest in de blogs. Het is een groot sprookjesland😊

Fijn en mooie feestdagen voor jou en je dierbaren

Like
bottom of page