top of page

Teleurstelling


Jan denkt een superbal geslagen te hebben na zeker een jaar niet meer aan golf gedaan te hebben. Grietje helpt hem uit de droom. Waarom laat zij hem dit niet geloven? Zelfs de speler naast Jan begint te lachen.


"Ik begrijp haar niet, ik was zo blij"


Kijk snel onderstaande filmpje en oordeel zelfVandaag is het 3 weken geleden dat wij het 'ja' woord hebben gegeven. De wittebroodsweken zijn een waar feest. Behalve dit voorvalletje😕


Midden in de nacht doe ik mijn golfspullen aan en sluip naar de golfbaan. Voor het trouwen was ik een topper in het golfen. Daarom heeft ze mij gekozen. Zelf slaat Grietje elke bal raak en ik schaam mij wel diep.


Misschien dat ik bij Steven Kazan als goochelaar in dienst kan of mijn neef Sean. Een bal zeer hard weg slaan en ligt gelijk al bij het bakje haha.


Toch probeer ik mijn geweldige klappen weer onder controle te krijgen. Tiger Woods zou hier jaloers op zijn. In het donker sla ik alles goed en krijg weer het zelfvertrouwen terug. Ik ben weer die jongen van voor het trouwen. Grietje zal trots zijn op me als ze het ziet.


Bij thuiskomst zit Grietje met een kaarsje op mij te wachten. Ze heeft mij gemist. Een geweldige vrouw en zo zorgzaam en lief. Ik durf haar nog niet te vertellen wat ik gedaan heb. Morgen zal ik het haar laten zien. De anderen zullen er dagen over praten.

Een vriendelijk verzoek 'laat dit filmpje niet aan iedereen zien'. Het kan te schokkend zijn en ik niet meer geloofwaardig!


Ern mooie sportieve dag🏃‍♀️🏌‍♂️⛷

201 weergaven21 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

21 Comments


Unknown member
Mar 05

Ooit had ik golflessen gehad, want ik zou met een groep mannen bij Lockerbie in Schotland 🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 een potje gaan golfen (maar het was door omstandigheden uiteindelijk niets van gekomen) en ik had - met uitzondering van mini-golf - nog nooit eerder gegolfd.


Ik dacht dat het gewoon ‘een balletje’ slaan was en aan het eind was het zoiets als een mini-golf om het balletje in de pot te krijgen. Ik kon maar niet begrijpen wat de heisa allemaal was om dik geld te kunnen verdienen en ik dacht dat het voor iedereen het ook een aardig centje te verdienen was door lid van een golfclub te zijn en flink voor golfmaterialen te zorgen. Ook dacht ik dat, als je…


Like
Unknown member
Mar 06
Replying to

Ja golf hebben Grietje en ik ook gedaan. Nu op een lager pitje door Zweden.

Het is een prachtige mentale sport en je loopt heel veel😁

Like

Unknown member
Feb 09

Er bestaan lichtgevende golfballen. Die worden namelijk indoor gebruikt en zijn te herkennen aan een transparantere buiten kant. Die moeten worden opgeladen en in een soort midgetgolf spel indoor in het donker wordt gespeeld. Maar kunnen even zogoed gewoon buiten ook gebruikt worden 🤩

Like
Unknown member
Mar 05
Replying to

Als dat zou kunnen, dan hoeven we niet zo lang te zoeken. Een piep geluid zou nog beter zijn 🤩

Like

Unknown member
Feb 09

Bijna vergeten maar s'nachts is het golfen gratis natuurlijk, mooie golfbaan trouwens!

Like
Unknown member
Feb 10
Replying to

Vroeg me al af wat voor getik op het slaapkamer raam was! Een goede slag en de bal is hier. 😃

Like

Unknown member
Feb 09

Sneu hoor Jan,ook dat je snachts moet oefenen.

Zou het even laten voor wat het is.Like
Unknown member
Mar 05
Replying to

Zoek het balletje in het water… 😂

Like

Unknown member
Feb 09

Goed blijven oefenen Jan dan komt het vast goed😃

Like
Unknown member
Feb 10
Replying to

Ik moet straks eerst alle sneeuw van de baan vegen. Ben bang dat ik dan zo moe ben en in slaap val op de baan😴

Like
bottom of page