top of page

Teleurstelling


Jan denkt een superbal geslagen te hebben na zeker een jaar niet meer aan golf gedaan te hebben. Grietje helpt hem uit de droom. Waarom laat zij hem dit niet geloven? Zelfs de speler naast Jan begint te lachen.


"Ik begrijp haar niet, ik was zo blij"


Kijk snel onderstaande filmpje en oordeel zelfVandaag is het 3 weken geleden dat wij het 'ja' woord hebben gegeven. De wittebroodsweken zijn een waar feest. Behalve dit voorvalletje😕


Midden in de nacht doe ik mijn golfspullen aan en sluip naar de golfbaan. Voor het trouwen was ik een topper in het golfen. Daarom heeft ze mij gekozen. Zelf slaat Grietje elke bal raak en ik schaam mij wel diep.


Misschien dat ik bij Steven Kazan als goochelaar in dienst kan of mijn neef Sean. Een bal zeer hard weg slaan en ligt gelijk al bij het bakje haha.


Toch probeer ik mijn geweldige klappen weer onder controle te krijgen. Tiger Woods zou hier jaloers op zijn. In het donker sla ik alles goed en krijg weer het zelfvertrouwen terug. Ik ben weer die jongen van voor het trouwen. Grietje zal trots zijn op me als ze het ziet.


Bij thuiskomst zit Grietje met een kaarsje op mij te wachten. Ze heeft mij gemist. Een geweldige vrouw en zo zorgzaam en lief. Ik durf haar nog niet te vertellen wat ik gedaan heb. Morgen zal ik het haar laten zien. De anderen zullen er dagen over praten.

Een vriendelijk verzoek 'laat dit filmpje niet aan iedereen zien'. Het kan te schokkend zijn en ik niet meer geloofwaardig!


Ern mooie sportieve dag🏃‍♀️🏌‍♂️⛷

189 weergaven15 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zie de mens

bottom of page