top of page

Wittebroodsweken 👰🤵

'Wat lief Grietje, wat zorg jij goed voor mij. En jij voor mij Jan'.


We liggen de hele dag op bed en mogen geen bezoek ontvangen en niet lastig worden gevallen. Alleen bij het eten kijk ik in een paar prachtige ogen. Een hartje in de koffie en ik smelt.

Het oude wittebrood ben ik zat en wil wel eens wat anders.

Een huwelijksreis hebben we niet nodig want we zijn altijd op ontdekkingsreis.

Grietje komt met een prachtig idee. We maken een Magazine (special edition)😊 van onze trouwerij. Gisteravond lag er al een mooie voor-en achterkant.


Wanneer gaan we weer terug naar Zweden is de grote vraag. Ik mis de mensen uit het dorp, Gunnar de buurman, onze kleine huisjes, het uitzicht, de bossen, de sneeuw en de RUST.

In februari hebben we een zeer mooie afspraak in Stockholm. Jullie gaan hier waarschijnlijk van horen😊


Het was een onvergetelijke bruiloft waarin alles ging zoals wij gewenst hadden. Voor ons was het een sprookjeshuwelijk met lieve mensen om ons heen. Dagen met voorpret en nu genieten van alles wat geweest is.

Het waren geweldige dagen.

Met een geweldige lieve fantastische lieve mooie bruid.

We gaan het bed uit. Bewegen op de hei.

We maken een fantastisch filmpje. Brrrrr ... ik heb het nog koud.


Hejdå


133 weergaven19 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

19 Comments


Unknown member
Jan 26

Is ook zo hoor.Dank je wel voor het compliment.

Like

Unknown member
Jan 26

Ach Ans, de eerste of de laatste… als het maar gelezen en vooral een ♥️ er ook bij geplaatst is, dan is alles toch prima, niet!


En weet, de eersten zullen de laatsten zijn en de laatsten de eersten… 😂


Mooie foto trouwens! 😃👍

Like

Unknown member
Jan 26

Ja, ooit moet je toch het bed uit en weer verder met het leven gaan, al snap ik ook wel dat het even lekker knus bij elkaar liggen is en van dat alles bijkomen! 🥰


Eerst even bij Mem langs natuurlijk, want ook zij is helemaal hoteldebotel van de laatste dagen en ik hoop dat zij dit sprookje lang mag gaan koesteren!

😊♥️ Zij weet in ieder geval wel dat jullie goed voor elkaar zijn en zorgen, dus zal ze niet zo over jullie zitten te tobben - ik denk dat ze eerder vol trots en lang met andere bewoners en verzorgers over praten zal! 😃👍 Je gunt haar toch ook zoveel moois toe na al die jarenlange zorg voor…


Like

Unknown member
Jan 26

Waarschijnlijk overbelasting.

De blog waarom Mem bij zit is bijna 1000 keer gezien en de ander met de auto erop bijna 600 keer!!!

Like

Unknown member
Jan 25

Ik had een opmerking geplaatst en hup ook weg. Maar goed een magazine is een leuke idee. Nu gehuwd samen verder op het levenspad als V&M ❤️ spoedig terug naar Zweden en mooie dingen bedenken en vooral ook maken. Ha die bra 🙋‍♂️

Like
Unknown member
Jan 26
Replying to

Kan me het voorstellen sinds onze trip door de Nordics 🤗 en ik blijf jullie volgen en een reactie is als een leuke duit in het gelukszakje 🥂🍾🤩🍀

Like
bottom of page