top of page

Werken bij het haardvuur in Zweden"Grietje de drukker zegt dat hij nog wel aan ons speciale papier kan komen. Maar de levertijd is 3 weken!"


Plantenafval blijkt nog niet zo gemakkelijk te krijgen. Voor onze 1e 5000 stuks van het 2 magazine moet men heel veel moeite doen. Maar het gaat lukken😁


In onze droom zagen wij onszelf zitten schrijven aan een tafeltje voor een raam met uitzicht op een meer in een rood huisje in Zweden.Nog steeds kunnen wij het niet bevatten dat we in onze droom leven. Alles is te bereiken als je erin geloofd.


Zweden heeft ons steeds meer te pakken. Het landschap is fenomenaal. Vannacht liepen we buiten met ons lantaarntje en stonden bij het weggetje naar ons huisje.Een stilte die niet te beschrijven valt. Een maan die een geheimzinnig schijnsel gaf. Een landschap als een decor voor een film. We dachten een beetje het Noorderlicht te kunnen zien. We waren zelf onder de indruk.


Vanmiddag terug uit het dorp, 7 kilometer van ons vandaan aan het meer kwamen we een Eland tegen. Het beest was eerst aan het grazen langs de weg en liep er toen overheen.


Geen stress en schrok niet van onze autolampen. Zelfs dieren ervaren hier de rust.


Vandaag nog even onze trap afmaken. Een wandeling om het meer en misschien een duik erin. Een verhaal afmaken voor het Magazine en genieten van ons uitzicht.

Morgenochtend om 4 uur opstaan en om 9 uur de Ferry in Götenborg. Op weg naar nieuwe mooie verhalen in Nederland. Misschien vieren we hier de Kerst. Mooi Zweden we zullen je missen!

97 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page