top of page

We zijn klaar voor Zweden

Positieve gezondheid


Vertrouwen in het eigen lichaam. Al een paar jaar jaar zijn Grietje en ik niet meer ziek geweest. Onze weerstand lijkt enorm.  Beweging en rust lijken mooi in balans te zijn. Aandacht voor vocht en voeding. De mindset is net zo belangrijk. Lief zijn voor elkaar helpt even zo goed mee. Is gelukkig zijn de sleutel tot succes? Wij denken van wel.


Gisteren op nieuwjaarsdag namen wij een duik in de Iberenplas in Drenthe. 7 á 8 graden was het water. Na afloop voelde wij ons herboren.

Om 16.00 u kregen wij een bericht dat het met Mem niet goed ging. Erg verkouden en moeilijk te bereiken. De zorg maakte zich zorgen om haar gezondheidstoestand. Grietje had een onbestendig gevoel en direct stapte wij in de auto en reden in twee uur naar Oudewater. Het was goed dat wij er waren. Mem haar onrust benauwdheid en werd langzaam minder door de aandacht die we haar konden geven. Pufjes voor de longen die zij al lang niet in wilde innemen nam zij zonder probleem in. De liefdevolle zorg van Grietje hielp.


We werden opgevangen door lieve medewerkers. Werden van alle gemakken voorzien. We konden gebruik maken van de keuken om wat te eten. Petra de eigenaresse van Veld-Zicht kwam er zelf bij om ons te ondersteunen. We hielpen met de afwas in de keukens.


Om 23.00 lag Mem rustig op bed en vertrokken wij met een goed gevoel weer richting Drenthe.


Petra gaat ons een contract aanbieden😁. Een mooi team waar we in terecht komen en een fijne leidinggevende.


Dank team Veld-zicht voor de heerlijke koffie en thee. Het ontbrak ons aan niets. Zo hoort zorgen voor bewoner en familie te zijn. Een mooi voorbeeld hoe zorgen voor hoort te zijn.


Vanmorgen zijn we weer teruggereden naar Hekendorp en spraken de huisarts. Een fijn gesprek.

Mem leek alweer op te knappen van onze aanwezigheid.

Een mooie dag🌻🌻🌻

28 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 comentario


Miembro desconocido
02 ene 2023

Prachtig mooi voorbeeld hoe belangrijk aandacht voor elkaar is🥰

Me gusta
bottom of page