top of page

We mogen niet weg uit Zweden

Half slaperig hang ik op de stoel en wordt ruw gestoord in mijn mooie droom door een bijna noodstop. "Jan er staat een hele grote Älg op de snelweg. Hij komt op ons af😲. We kunnen er niet door".

Het is 4.00u en gelukkig zijn er daardoor geen andere auto' s. We hebben geluk gehad dat Grietje haar zag. Het prachtige beest lijkt ons te observeren.

We rijden verder en zien verscheidende dieren langs de weg. We nemen langzaam tijdelijk afscheid van een bijzonder land.

In ons filmpje kijken we terug op de afgelopen tijd. Wat hebben we ons Talanghuset en schuur mooi gemaakt. Wat een wonderschone natuur hebben we voor de deur en waarderen dit.

We zijn op de terugweg en de drukte overvalt ons alweer. Een hotelletje in Nørre Vissing, Denemarken. Een wens die ik gedaan had is uitgekomen. Een mooi kaartje voor lieve Grietje met de tekst

Prachtig dat ze hieraan meegewerkt hebben. Hulde aan dit bedrijf met mooie medewerkers.


Over 6 weken zijn we weer terug en krijgen dan een zeer mooi mens te logeren. Zij zal de eerste deelnemer zijn aan onze Talanghusweek. We kijken er erg naar uit om deze aardige dame een onvergetelijke bijzondere week in Zweden te geven.


In augustus hebben we nog een plekje vrij.


Een zonnige dag😊


126 weergaven4 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

4 commentaires


Membre inconnu
31 mai

Hier ook geen bericht gehad en mijn opmerking niet geplaatst.Komt wel weer.

Maar dacht ook wat gek geen berichtjes meer.

Vast al terug in Nl.En dan over 6 weken weer terug. Met een eerste gast .Geweldig.

De rust is hier ook nog wel te vinden hoor.Was op het hooge land.


Prachtig daar.


J'aime
Membre inconnu
31 mai
En réponse à

Prachtige foto's Ans , zou bijna heimwee krijgen bij het zien van de foto's. Als bij de toren van de Katholieke kerk staat ben je ongeveer 3 kilometer van het wad af. Als je daar op de zeedijk staat en diep het wad in kijkt is enorm genieten. En als het stormt en de volgende dag weer rustig is dan hoor je de zee nog kolken. Een deel van mijn roots liggen daar, elke dag meerdere kerktorens kunnen zien , Hornhuizen, ook wel de vuurtoren genoemd , Ulrum , Leens en zelfs Wehe den Hoorn en Eenrum, Kloosterburen niet vergeten. Een mooie zichtplaats waar midden in het veld alle torens te zien waren.

J'aime

Membre inconnu
30 mai

Maar goed dat je het al op Linkedin had geplaatst anders had ik het niet geweten , er was geen melding binnen gekomen in het @ maar bij deze. Tja een paard op de weg , maar goed dat het geen wild paard was. Maar een goede schop en het paard had jullie weer terug Zweden ingetrapt want die wil jullie daar graag houden in Zweden. Maar weer welkom in het drukke Nederland.

J'aime

Membre inconnu
30 mai

Van de winter via de lente naar de zomer, veel gedaan en ontdekt, even terug naar Ned en dan weer de volgende uitdaging. Hoe zal het na die 6 wkn uit zien? Enjoy every day and stay okay 🍀🌞🙏

J'aime
bottom of page