top of page

Wat heeft deze boom met dementie te maken?


In Malmö, Zweden kwamen we voor t eerst met het blad van deze boom in aanraking. Een bijzondere juwelier Lotta maakte prachtige sieraden met de beeltenis van het blad van deze boom.


Al langer waren wij naar deze boom op zoek. Twee weken geleden op onze ontdekkingsreis kwamen wij haar tegen in Langeweg, gemeente Moerdijk waar wij kampeerde. In de grote tuin stond deze boom van wel 8 meter hoog. De eigenaren wisten zelf niet de geschiedenis van deze boom en kende de naam niet!


Gisteren waren wij bij Ilona Bijtenhorn, teamleider zorg, locatie Parkhuis Warmenhuizen om onze inspiratiesessie te bespreken. Wat een mooie organisatie en een gastvrijheid.

We hadden een prachtig gesprek en aten mee met de bewoners van het huis. Ilona vertelde dat alle medewerkers zeer enthousiast waren geweest. We willen een dag mee gaan werken in deze bijzondere organisatie. Een topleidinggevende met een top team!!!!


Na het gesprek keken we bij een tuincentrum in Warmenhuizen en kwamen deze bijzondere boom tegen. Zij stond al langer op ons verlanglijstje. 223 mlj. jaar geleden bestond deze boom al. Wat heeft deze boom met dementie en hoop te maken?


Deze boom gaat ons helpen om anderen gelukkig te maken!


De vraag is hoe heet deze boom en geloofd u in de eigenschappen die het blad van deze boom heeft?


76 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zure regen

Comments


bottom of page