top of page

Vind je passie weer terug

Rondrijden in een oldtimer over de prachtige kronkelende wegen in Zweden. Uitzichten op meren, heuvels en eindeloze bossen. Fotograferen met een camera uit de 50-erjaren. Terug in de tijd op zoek naar jou Talent. We zoeken de echt gemotiveerden. Zonder luxe houdt niet iedereen vol.


Vorige week stonden we in Sunne naast een oude Volvo genaamd Kattenrug. De jongen was zo trots op zijn oldtimer. Hij had gewoon een stang achterop gelast om zijn fiets mee te kunnen nemen. De roest zat overal en de gaten vielen erin. Prachtig om hier naast te mogen staan.


We zijn weer een dag terug in Nederland. Het is even wennen aan de keurige tuintjes en overvollen wegen waar iedereen haast lijkt te hebben. Mooie bermen met klaprozen en aardige buren die de post hebben verzorgd de afgelopen tijd en het mooi vinden dat we weer even terug zijn.

Onze Austin Healey uit de winterslaap gehaald bij een prachtig bedrijf in Ane


De bedoeling is dat zij volgende maand meegaat naar Zweden.

De komende tijd een paar mooie afspraken en ontmoetingen.

Grietje gaat vandaag foto's maken in Arnhem bij de opnames van een film die haar dochter Xana maakt. De film is een eindopdracht voor haar opleiding. Ik ga Arnhem verkennen en bezoek de kringloopwinkel op zoek naar verborgen kunstschatten.


De Healey staat toegedekt vanwege de hars uit de bomen en wacht tot zij mee mag.

Morgen een ritje naar Oudewater om Mem weer te zien.


Wat ga jij vandaag doen?

94 weergaven11 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zure regen

11 Comments


Unknown member
Jun 02

Vanmorgen bij de koffieklets geweest, het was gezellig.Like

Unknown member
Jun 01

De oldtimer is een passie, je schrijft het zelf al , dat fijne toeren mooie rustige wegen vinden, het hoeft niet extreem snel over de binnenwegen, al moet ik zeggen ik rij liever in Duitsland met een oldtimer. Men is daar toch iets oldtimervriendelijker. Als ik de Volvo 544 zie met dat Zweeds kenteken, ook wel de kattenrug genoemd geeft dat herinneringen van vroeger. Morgen een koffieklets met een vriendenclub in Hardenberg is altijd eveneens fijn.Ondertussen met onderdelen bezig waaronder een andere deur wat ik al wist maar nu gereed maak voor de spuiter. Zet de deur zelf al in kleur aan de binnenkant. Ondertussen nog een originele set w123 kroonkurkvelgen in kleurzetten. Het helemaal schoonmaken en strak ma…

Like
Unknown member
Jun 02
Replying to

Zeker, vooral als je dat zeldzame ziet.

Like

Unknown member
Jun 01

Vandaag is het erg warm, dus doe ik niet veel

Vanaf vanmorgen al omweer en zo nu en dan regen


Like

Unknown member
Jun 01

Sterkte, hopelijk snel voorbij 🦷

Like
Unknown member
Jun 01
Replying to

Hope so too. Maar nog steeds pijnlijk en ongemak 😖

Like

Unknown member
Jun 01

Nagenieten van de lovende feedback op mijn tijd foto's.

En verder straks bbq feestje van 40jarige zoon met verdere familie.

Dat is wat ik doe vandaag.Like
bottom of page