top of page

Verhuizen?We gaan dichterbij Zweden wonen. We woonde tijdelijk in Egmond aan Zee extra om dichter bij het 'werk' te zijn. We komen hier niet aan 'werk' toe want worden steeds afgeleid omdat het buiten zo druk is. De huur is niet meer te betalen. Voor die prijs kunnen we 10 jaar leven in Zweden. Maar we zullen de zee en de vuurtoren missen.


In Drenthe zaten we al dus wennen hoeft niet. Een klein Chalet in een prachtige omgeving in de bossen, hei en meertjes. We dachten dat het hier al rustig was maar het is niet te vergelijken met Zweden.

De rust die in Värmland in ons kleine rode huisje is kun je niet beschrijven.


Verhuizen voor mensen met dementie kan een behoorlijke impact hebben. Toch wanneer het woonzorghuis goed is kan dit op elke leeftijd en elk moment. Het is voor de familie vaak nog moeilijker. Een woonzorghuis wordt niet altijd gezien als thuis. Hoe graag we dat willen als organisatie. Thuis is waar je altijd woonde de laatste jaren of thuis is het huis waar je geboren bent. Toch hoeft dit geen probleem te zijn. Wanneer jij liefdevolke zorg ontvangt in een prettig omgeving kan dit een 'thuisgevoel' geven. We hebben dit al in veel huizen gevoeld en deze mooie voorbeelden staan in ons nieuwe magazine


We gaan onze spullen verplaatsen.


Gelukkig is het grootste deel van de inboedel niet van ons. Het maakt onderdeel van onze ontdekkingsreis.


Het belangrijkste en liefste blijft in de buurt💛


Een mooie dag⚘🍀⚘57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zure regen

Comentarios


bottom of page