top of page

Verhalen die wij mogen doorvertellen

Hier worden wij blij van😊


We kregen twee mooie berichten van Jellie en Carin. Twee sterke vrouwen die hun verdriet gebruiken om het beste voor hun geliefden te regelen.


Meer begrip voor mensen met dementie te krijgen is een doel in hun leven geworden.


Grietje en ik mochten een dag in de zomer meedraaien bij Breinspoken. Een georganiseerd kamp door het Alzheimercentrum Amsterdam voor direct betrokkenen van jonge mensen met dementie. Een indrukwekkende dag werd dit om nooit meer te vergeten. We spraken zorgverleners, partners, jonge kinderen en tieners.

Nina, een 16 jarige tiener schreef voor ons een verhaal wat het haar doet om een vader te hebben met dementie. Elke keer dat Grietje en ik het lezen krijgen we het er koud van. Wat heeft zij dat mooi onder woorden gebracht. Een vergeten groep waar veel meer aandacht aan gegeven mag worden.


Deze verhalen in ons 2e Magazine. Een eer dat wij hun mochten spreken en dat iedereen dit kan lezen en kan zien in een persoonlijk interview wat door een QR code uit het blad te zien valt.


Dank Jellie, Carin en Nina voor jullie openhartigheid en deelname aan ons Magazine.


Wij geven jullie heel veel energie om het verhaal door te vertellen zodat nog meer mensen beseffen wat het is om op jonge leeftijd dementie te krijgen.

72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zure regen

Comments


bottom of page