top of page

Toptalent gevonden in ons Talanghuset

"Wat is dit prachtig, heb jij dit gemaakt?"

Grietje liet mij vannacht een kunstwerk zien waar ik diep onder de indruk van was. Samen waren we midden in de nacht aan het schilderen op een gezamenlijk doek. Een hele uitdaging om je aan te passen aan de ander. Te reageren op kleuren, vormen en gedachten. Het resultaat is bijzonder, verrassend en uniek.


De oude schilderskist van Grietje haar opa ging open en mijn verbazing werd steeds groter. Het talent heeft zij duidelijk van hem overgenomen. Er kwamen een paar stukken te voorschijn die ik nog niet gezien had. Haar paard alleen in houtskool was zo bijzonder en vol van emotie.


We lijken onze talenten te vinden in ons eigen Talanghuset. Na een dag hard werken aan de renovatie van ons huisje en buiten in ons 'landgoed' besloot ik om Sverige våfflor (zweedse wafels) te gaan maken op ons open vuur buiten.

Met hout wat buiten lag van de vorige bewoner maakte ik een prachtig vuurtje op onze stookplaats. Toen het donker werd verplaatse ik het ijzer naar binnen op de vedspis en kwamen er heerlijke våfflor. Een nieuw talent is geboren.


Vandaag gaan we samen onze nieuwe zaag uit proberen. De tijd gaat alweer dringen. De winter is zo terug.


Mocht jezelf enthousiast zijn geworden en het geluk ervaren.


Meld je aan voor een Talanghuset week bij JanGrietje. Zeer individueel en vele ervaringen rijker. Bij ons word je talent zichtbaar.


Hejdå

107 weergaven6 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page