top of page

Terug naar Nederland

"Waarvoor wil je met mij trouwen?

🍓Omdat je lief bent.

🍇Omdat je geduldig bent.

🍐Je stimuleert mij.

🍎Verbinding nog dieper gaat


Ik noemde dezelfde redenen en er kwamen nog vele anderen.


"Jag älskar 💛 dig " was de belangrijkste


Om 6.00 zaten we gisterochtend aan het ontbijt. De thermometer buiten stond op -27 °C.

Wat later was het zelfs -30°C en voelde het als -35°C. Bij deze temperaturen moesten we de auto inpakken. Metaal bleef aan onze handen plakken en steeds korte tijd buiten. Een stralend sterrenhemel en fonkelende sneeuwkristallen. Die nacht was ik er twee keer uit geweest om de houtkachel aan te houden. Hoofd onder de vele wollen dekens en zodoende hadden wij het overleefd. Buiten plassen was gevaarlijk. Alles bevroor en zelfs de straal😁


Een schitterende zonsopkomst maakte het onderweg nog moeilijker om weg te gaan uit Zweden. Wat een prachtig land is dit toch.Terug omdat we 19 januari een geweldoge dag gaan beleven. Mijn oudste dochter zal getuige zijn. Ik had graag gehad dat mijn jongste dochter erbij zou zijn maar zij is nog niet zover. De andere getuige is Xana de dochter van Grietje. Hoe mooi kan het zijn🥰.


We merken dat we weer moeten wennen. Er ligt nog wel sneeuw onderweg en nu in Duitsland is het-2°C. We vinden het warm en missen de kou, mooie witte wereld en de lieflijke sprookjesachtige omgeving.


Na de 19e gaan we waarschijnlijk weer snel terug. Het huisje waar ons JanGrietje atelier moet komen gaan we verder opknappen. Nog even door met längdskidor oefenen en naar de breiclub in het dorp en een begin maken met ons 4e magazine met Zweedse onderwerpen.


Sorry ik ga stoppen want koningin Silvia van Zweden appt😊


Waarom zou jij trouwen?

220 weergaven10 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page