top of page

Overhandiging van het JG Magazine bij woonlandschap de LeyhoeveEen man aan de balie die de weg vroeg naar het toilet. Een aardige dame van de receptie wees hem de weg. Een mooi voorbeeld in dit woonlandschap dat hier iedereen als mens wordt gezien en dat niemand gek opkijkt van iemand met dementie.


We komen al een paar jaar bij woonlandschap de Leyhoeve en spraken Gré Wiskerke-Hulshof, directeur/bestuurder Leyhoeve Zorg regelmatig. Steeds kregen wij een gastvrije ontvangst in zowel Tilburg als Groningen. Bij het 2e JGMagazine wilde Gré met haar organisatie meedoen. Een mooi voorbeeld hoe zorg en welzijn gegeven zou kunnen worden. Waar de bewoner centraal staat en de medewerker op 1.

Het wonen staat hier centraal. Mensen kunnen Samen op een aangename wijze oud worden. De zorg staat niet voorop maar het Leven.


Een man aan de balie die de weg vroeg naar het toilet. Een aardige dame van de receptie wees hem de weg. Een mooi voorbeeld in dit woonlandschap dat hier iedereen als mens wordt gezien en dat niemand gek opkijkt van iemand met dementie.


Dinsdag 13 december reden Grietje en ik eerst naar de drukker in Rotterdam om het eerste gedeelte van onze magazines op te halen. Wij brachten 250 stuks naar De Leyhoeve en reikte het 1e exemplaar uit aan Laura van Son, zorgmanager bij Woonlandschap de Leyhoeve in Tilburg.


Voor ons natuurlijk een prachtig moment om ons eerste gepersonaliseerde exemplaar in dit mooie huis aan te reiken. Een bijzonder en onvergetelijk moment.


Gré en collega's ontzettend bedankt dat jullie bijdragen om de zichbaarheid van mooie voorbeelden uit de zorg te vergroten.


101 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page