top of page

Mijn 1e boekjeEen boekje gevonden onder een oud tapijt op een stoffige oude zolder. Mijn zus Marijke kwam hiermee aanzetten en ik was zeer verbaasd. Het schrijven zat toch al in mij toen ik 4 jaar oud was.

Pas een paar jaar geleden ben ik begonnen te schrijven. Eerst verhalen uit en over de zorg en steeds werd mijn interessegebied steeds groter. Ik hield mij klein want wilde niet opvallen met mijn stukjes tussen schrijvers als Baptist de Pape, Paulo Coelho, Isabel Allende. Maar nu het duidelijk is dat ik op 4 jarige leeftijd al aan het schrijven was gaan deuren open.

Ik wacht er nog wel even mee want buiten is het -7 en lijkt me niet het moment om dit te doen.


De droom om in een rood houten huisje aan een klein tafeltje met uitzicht op een meer in Zweden kwam uit.


Als kind voelde ik al mij anders. Andere kinderen waren aan het spelen met poppen, zandbakken en games. Ik was dus aan het schrijven en af en toe een tekening. De Linda en Libelle reageerde nooit op mijn sollicitaties om hun huisschrijver te worden. Dit zal de komende tijd gaan veranderen. Bekende opiniebladen en de Linda zullen mijn deur open zien staan en willen dit boekje in handen krijgen. Geen woonzorghuizen bezoeken maar paleizen en exotische oorden.


Maar genoeg over mij.

Ik mocht schrijven voor ons 2e Magazine. Of er een 3e Magazine komt zal de tijd leren. Wellicht komt er een magazine met alleen JAN. Mijn tijd wordt kostbaar en Zweden was een mooi begin. Een villa aan het meer van Genève met een dure auto voor de deur zal de nieuwe werkelijkheid zijn. Ik zal mij daar regelmatig terugtrekken om op een nieuwe wijze zonder mijn hart te schrijven. Ik zal Grietje missen.


Ik vraag mij wel af of ik dan gelukkig ben 😥...


72 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Unknown member
Dec 18, 2022

Jan zonder Grietje??? Is als een kopje zonder schoteltje.......als een bloem zonder vaas...... Jullie inspireren elkaar, voeden elkaar...... JanGrietje is gewoon een begrip geworden....... Ga vooral heerlijk op die voet verder lieve, mooie mensen 😉🤗😘🥰🙏❤️

Like
bottom of page