top of page

Loslaten, kunt u dat?Je bent al een paar jaar aan het zorgen voor je moeder Mem en dan zit zij ineens op een prachtige plek. Het vloog Grietje gisteren allemaal aan. Een nieuwe rollator geregeld en deze gelijk uitproberen in het centrum van Oudewater. Het was markt dus Mem zag gelijk allemaal mooie kleding. Een nieuwe broek was nodig omdat er in het vorige huis broeken waren zoekgeraakt. Mensen betrekken bij de samenleving is zo belangrijk.


Opletten bleef natuurlijk noodzakelijk omdat er van alles op de grond lag en oude straatjes niet recht liggen. Mem vond het prachtig om overal te kijken.


Emoties van de afgelopen jaar kwamen later tevoorschijn bij Grietje. Je groot houden en maar zorgen dat alles goed geregeld wordt geeft een enorme druk. Als Mem in het vorige zorghuis gebleven was had het er slecht uit gezien. Wat een onprofessioneel handelen.


Een mooi woonzorghuis, lieve zorgverleners. Het is bijna niet te geloven. Mem die boos werd omdat we weggingen. Het werd Grietje even allemaal even teveel. Lieve Grietje je hebt voor een prachtig huis gezorgd met lieve zorgzame mensen. Je hebt al heel veel voor haar gedaan. Loslaten voor een groot deel van de zorg is vreemd en voelt onwerkelijk. Het mag!


Grietje je bent een topper🧡


57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zure regen

Comments


bottom of page