top of page

Is trouwen uit liefde in de toekomst een illusie?

"Jan Mem zit echt naast ons, ik kan het niet geloven"


Gaan wij in de toekomst online trouwen met een man of vrouw die via Artificial Intelligence (AI) is ontworpen? Gewassen worden door een robot als je zorg nodig hebt!


We leven in onze droom Grietje en ik. Dat hebben wij al vaker genoemd. Anderen blij maken, positieve dingen zien en dat lukt. Wat we willen bereiken wordt waarheid. Een 3e magazine hadden wij nooit verwacht. Dat Mem naast ons zou zitten, in goede gezondheid in de trouwzaal zou zitten was een grote wens. Een grote droom van Grietje die waarheid werd.

Ongelofelijk hoe Mem het de hele dag volhield en goed verstaanbaar was. Wat was zij onder de indruk van haar mooie dochter en kreeg alles mee. De dementie leek verdwenen te zijn. Wat kan goede zorg en een klein beetje van een bepaald medicijn uitmaken. Een medicijn wat heel veel mensen zou kunnen helpen. Haar vader die in tranen was en veel emotie om zijn vrouw en de liefde van zijn dochter.


Wat mooi dat onze dochters en broer en zus getuige waren.


Dat we het mooie weer met ijs en sneeuw uit Zweden een beetje meenamen en met de open oldtimer konden rijden. De beide families verbindingen met elkaar kregen. Oudewater op zijn kop stond. En nog heel veel mooie dingen. We hebben 3000 foto's gemaakt en gaan ze heerlijk uitzoeken.

Mem zo helder van geest en vitaal


In ons 4e magazine gaan we er zeker op terug komen. Niet alleen woonzorg Veld-Zicht maar ook het hotel Broeck waar we logeerden en waar mensen helpen die een handicap hebben. Een geweldige medewerking vonden we daar. Wat een gastvrijheid en service. Op de leestafel lieten wij ons 3e magazine achter.

Online trouwen is dat nou mooi? Wat willen jongeren? Is er nog sprake van echte tastbare liefde? Is trouwen nog in en mag dat op deze wijze plaats vinden zoals wij dat gedaan hebben. Of toch die ideale man of vrouw uitzoeken via AI.


Grietje en ik zijn benieuwd hoe hierover gedacht wordt.


We doen de gordijnen dicht, kaarsjes aan en wittenbrood eten.


Een mooie zonnige dag🧡

Hejdå


Jan Grietje
996 weergaven11 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

11 Comments


Unknown member
Jan 21

Gelukkig dat alles goed gegaan was en jullie, inclusief Mem, hadden allemaal een onvergetelijke dag gehad!


Hoe mensen hun huwelijk willen inrichten, is gewoon hun zaak - of we hier nou mee eens zijn of niet. En als technologie er bij komt te kijken, dan zijn er in ieder geval altijd mensen voor nodig.


Fijne wittebroodsweken samen!


👋😉

Like
Unknown member
Jan 26
Replying to

Dankjewel Jeannot voor je gelukswensen. We waarderen dit zeer en je zit bij ons hoog😘

Like

Unknown member
Jan 21

Geweldig, mijn gelukwensen🥂🍀💖

Like
Unknown member
Jan 26
Replying to

Dankjewel voor je lieve bericht🙏🥰Annemarie

Like

Unknown member
Jan 21

Zie boven mijn reactie.

Like

Unknown member
Jan 21

Als trouwen online moet gebeuren dan is de sfeer wel helemaal weg, dan raakt het sociale weg. Dat warme van een trouwdag hoort er bij, het moet een dierbare herinnering zijn en blijven. Zag dat ook bij een van onze kinderen , een dochter die relatief zich moderner gedroeg is ook als een blad aan de boom omgedraaid. Ze kregen als bewoner van het landgoed een trouwpartij op een landgoed in het aanwezige landhuis aangeboden. Het was de eerste trouwpartij binnen na 36 jaren binnen het landgoed. Onze kleinkinderen waren de eersten in jaren die binnen de poort van het landgoed zijn geboren. Dat opoe zelfs bij de trouwpartij was en de geboorte van haar achterkleinkinderen nog heeft gezien i…

Like
Unknown member
Jan 26
Replying to

Ja dan is de sfeer weg en die is zo belangrijk. Dank Jan voor je mooie reactie😘

Like

Unknown member
Jan 21

Met internet kan veel maar een aantal "natuurlijke dingen" gelukkig nooit, echt trouwen bijvoorbeeld. Mooie reportage en fijn dat met Mem en andere lieve mensen als getuigen van jullie geluk, een stralend paar en nog lang niet klaar 🥳🍀🥂🍾💐❤️

Like
Unknown member
Jan 26
Replying to

Dankjewel voor je mooie reactie Hans 🙏🌼💛

Like
bottom of page