top of page

Ieder exemplaar van ons JGMagazine is uniek
Nog 13 dagen!!!!

Velen magazines zijn al gereserveerd en ieder exemplaar is uniek. PaperWise een milieuvriendelijk, duurzaam en sociaal verantwoord papier. CO2 neutraal en gemaakt van landbouwafval. Een natuurproduct en het papier dat leeft! Met ons magazine willen wij zorgen voor bewustwording en verbinding van mensen. Niet alleen in de zorg maar in het omgaan met de natuur en samenleving. Niet voor niets zijn wij op een plek in Zweden terecht gekomen waar het baardmos aan de bomen hangt. Baardmos groeit alleen in gebieden met zeer schone lucht en komt vrijwel niet meer voor..


We waren bij de drukker in Rotterdam om de laatste proefdruk te zien. Grietje en ik waren onder de indruk. een stapel van 200 grote A3 vellen lag al klaar om beoordeeld te worden. De mannen van de drukkerij waren onder de indruk wat er tevoorschijn was gekomen. Al die tijd hielpen ze ons om een mooi blad te krijgen. Ze hadden al onze verhalen gehoord en foto's gezien over de mooie voorbeelden in de zorg en samenleving. Niet alleen het blad maar tevens de vele interviews die d.m.v. een QR code zijn te zien.

Wees er op tijd bij om een uniek exemplaar te verkrijgen. Op 13 december zijn de 1e 5000 gereed en is het feest. De DS mag nu in rust maar moet dan aan de bak. Tot de kerst zijn we wel bezig om de bladen rond te brengen.


We zien dat het paleis in Stockholm nog steeds dagelijks kijkt op onze blogs. We willen eigenlijk een Zweedse druk uitbrengen en het 1e exemplaar overhandigen aan de Zweedse koningin Silvia, boegbeeld van dementiezorg. Een mooie uitdaging en wie wil ons magazine vertalen in het Zweeds?40 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 comentário


Membro desconhecido
01 de dez. de 2022

Wat een mooi initiatief, maar eigenlijk ook wel een logische vervolgstap voor twee mensen die hun hart niet alleen hebben verloren aan een betere zorg voor onze medemens die zo nu en dan wat "geheugenprobleempjes" etc hebben. Maar ook hun ❤️ verloren aan het mooie Zweden 🥰🥰 Heel veel succes lieve Jan&Grietje. Ook die Zweedse vertaling gaat er komen 😉😘

Curtir
bottom of page