top of page

Hier is hart voor de zorg!


'Op Woonzorg Veld-Zicht krijgen mensen met dementie veel vrijheid en aandacht' Gisteren was het precies een jaar geleden dat dit zorghuis geopend werd.

https://www.ijsselbode.nl/nieuws/algemeen/16103/op-woonzorg-veld-zicht-krijgen-mensen-met-dementie-veel-vrijhei


Het werd 's morgens gevierd met gebak bij de koffie en in de avond met een barbeque. Wij waren toevallig aanwezig om Mem, de moeder van Grietje van der Heide te bezoeken. De afgelopen dagen werden we goed op de hoogte gehouden hoe het met Mem ging.


Vanmorgen hebben we even meegeholpen met de ADL. Prachtig dat dit in overleg met het team kan. Tussen de middag samen met Mem buiten van een lunch genoten. De medewerkers hadden dit klaargezet en alles konden we krijgen. Vanmiddag in de tuin rondgelopen en gekeken hoe Petra Blom en haar echtgenoot de laatste hand aan de ren voor de konijnen legde. Een man ging lekker wandelen en werd later weer opgehaald met de auto door Petra. Hij had een Gps tracker bij zich om te bepalen waar hij was. Wat een gevoel van vrijheid moet dat geven.


Grietje en ik zijn de hele middag gebleven en voelde de gastvrijheid. Wat een enthousiaste medewerkers en een menswaardige zorg. Een groot compliment aan Petra, haar gezin en team voor de goede zorg die hier geboden wordt.


We komen graag weer!


59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page