top of page

Elkaar mogen inspireren

Een bijzondere voorpagina met een indrukwekkend verhaal.


We hadden er bijna niet meer ingeloofd maar we konden nog voor de kerst ons gepersonaliseerde 2eMagazine uitreiken aan Tamara Pieterse, bestuurder Zorgbalans en Kim Hirs, communicatieadviseur.

Een warm welkom en een mooi gesprek werd het weer.

We zijn trots op de foto welke op de voorpagina staat. We maakte hem op onze reis door de verschillende locaties van zorgbalans. Deze foto was een prachtig indrukwekkend moment waarbij je ziet hoeveel impact een medewerker kan hebben door warme zorg te bieden. Het de mens zien kwam hier helemaal tot uitdrukking. Dit is wat Tamara en haar collega's overbrengen in hun organisatie. Het is voor ons een eer om Zorgbalans in het 2eMagazine te hebben staan. Al die mooie medewerkers die elke dag weer met hun hart werken voor de mens die het even niet meer zelf kan.


Het zou mooi zijn als in ons 3e Magazine weer een nieuwe grote organisatie laat zien wat zij doen en het voorbeeld van respectabele en menselijke zorg.


Tamara en al haar collega's bedankt dat jullie in ons 2e magazine staan. We hopen dat al jullie geïnspireerd raken door de mooie voorbeelden uit dit blad.


Samen kunnen wij de zorg voor mensen nog mooier maken.


Dinsdag zijn wij in de Bloemenstroom, activiteitencentrum in Bloemendaal om ons Magazine te overhandigen en een Membear te geven aan een 'clublid' die op de voorpagina staat. Zij verdiend het. Door haar slechte zichtvermogen zal zij steun ervaren van onze Membear.


Grietje en Jan wensen jullie een heel mooi 2023 en fijne feestdagen.

🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀


150 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page