top of page

De uitdaging, (Sverige), Zweden ons eigen paradijsje

Onderstaand filmpje kan het ijskoude gevoel teweeg brengen. Wees erop voorbereid🥶

'We gaan er doorheen Jan'


Het leek even Zweden wel. Een stukje natuur op de hei wat zich niet liet sturen. Net als de mens zoekt zij haar eigen pad. Een pad wat niet zichtbaar meer was. Dan maar door het ijskoude water. Op sommige plekken lag het ijs er nog op.


Geweldig weer hadden we afgelopen ochtend. Wederom gingen wij de uitdaging aan om zelf een pad te maken door het water. Alvast ter voorbereiding op Zweden.

Een schitterend gebied ligt vlak achter ons chalet. Alleen jammer dat je er vrijwel altijd de autoweg hoort. Door ons te concentreren op de mooie natuur konden wij er ons aan onttrekken.


Grietje is druk doende met het ontwerpen van ons bröllop JGMagazine nummer 122. Mooie foto's en de verhalen mag ik schrijven. Het begint er al prachtig uit te zien. De voorpagina is geweldig.

Delen ervan zullen in ons 4e magazine verschijnen. We hebben er genoeg van om in bed te blijven liggen en zijn superactief. Het is mooi weer en tijd om het dak schoon te maken.

We zien dat er weer op de site vanuit Stockholm wordt gekeken. We zijn benieuwd of we daar eind februari zijn🙊


Een mooie winterse zonnige dag toegewenst.

Hejdå

185 weergaven20 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

20 Comments


Unknown member
Jan 29

Hej! 👋😃


Gelukkig is het geen (deel van de) Elfstedentocht, want dan zouden jullie moeten gaan klûnen of door het water gaan zwemmen! 😂


Soms komen we in het leven inderdaad voor (on)aangename verrassingen te staan en dan moeten we er gewoon door. Toen Grietje over de plas ging rennen, hoopte ik dat ze niet pardoes in een putje gevallen was en ze zou anders goed ondergedompeld zijn… 🫣 Je zou eigenlijk als een ridder op een wit paard eerst moeten gaan in plaats van die jonkvrouw, maar ja - emancipatie, hè en zie wat er van gekomen is! En, Grietje - nou niet klagen, hè… Je hoeft de vuilnisbak niet weg te zetten, dat doet Jan wel. 😜


Nu…


Like
Unknown member
Jan 30
Replying to

Hej,

Ner dat zie je niet goed. Als Grietje het te koud vind kan ik mij bedenken. Als de jonkvrouw in het putje stapt kan de ridder haar helpen😊

Wij hebben geen 'gewoon' leven🤣

Like

Unknown member
Jan 28

Mooi weer om heerlijk naar buiten te gaan , warm was het niet maar genieten zeker. Maar inderdaad het kan so heerlijk stil zijn op de heide op de vroege morgen. Denk dat het nu op de zondagmorgen nog geschikter was en in de vroege uren nog rustiger.Dat genieten van de rust.

Like

Unknown member
Jan 27

Vandaag richting Singraven geweest , een mooie zonopkomst , bij Coevorden in Duitsland in staat het water daar zeker in een kelder als die onder de woning als die er zit, en dat tot aan Ootmarsum toe. De kleinkinderen hebben kunnen schaatsen in de weide waar in de zomer de kalfjes van de koeien lopen, zo nat, maar ook een moment ijspret.

Like
Unknown member
Jan 29
Replying to

Een persoonlijke rondleiding gehad door dhr Daan van Mierlo natuurlijk , de beheerder!

Like

Unknown member
Jan 27


Geweldig, Ik ook kletsnatte voeten, omdat het veengebied waar ik was ook werkelijk kleddernat is. Maar het was heerlijk om buiten te zijn en heb weer mooie foto's gemaakt.

Like
Unknown member
Jan 28
Replying to

Klopt,ook zon veengebied waar de bomen langzaam verdwijnen in het water.

Like

Unknown member
Jan 27

Coole kikkers. Niet voor niets Le Pays Bas. En van de zomer is weer te weinig. Enjoy all there is 😀

Like
bottom of page