top of page

Dank aan Veld-Zicht, woonzorgvoorziening in Hekendorp"Ik heb haar zelf naar bed gebracht en ze was heel moe en hielp mee. Heeft de gehele nacht doorgeslapen".


Een berichtje per App van Mem haar persoonlijk begeleidster Netty die in de nachtdienst zat. Wat een geweldig nieuws!


Gisteren hebben we Mem, de moeder van Grietje (Grace) van der Heide 🌻 naar haar nieuwe huis verhuisd. Het voelde vreemd maar goed aan toen we onderweg waren naar Hekendorp, gemeente Oudewater.

Een week lang is zij bij ons in huis geweest. Zagen haar met de dag opknappen. Eet, dronk, sliep in de nacht en was actief overdag en kreeg haar persoonlijke verzorging. We hebben een lot uit de loterij. Dank aan Deanie Van Tuijl - Verbeek die op ons op het juiste pad heeft gezet. Mem heeft nu wat zij wilde. Een prachtig enthousiast en gepassioneerd gastvrij team. Dank aan Jan van der Heide, CMSE en Saskia van der Heide-Herwign die meegeholpen hebben om Mem een goede plek te geven. Mem heeft haar kleinkinderen Xana Merkus, Tijn, Lars en Femke weer terug.


Veel emoties gaf het na een week intensief zorgen. Even tot rust komen op de Visbrug bij restaurant 3 keuken & in Oudewater. Ruim 1.5 jaar intensief om de zorg bij te sturen. We hebben voorkomen dat het helemaal mis zou gaan. Hier in Hekendorp zien we weer hoe het kan. Een mooi voorbeeld weer van goede menselijke zorg op onze ontdekkingsreis.


#Mem het zal even wennen zijn maar je gaat het prachtig vinden. Kinderen, koeien en geweldige medewerkers.


Dank Petra Blom en collega's

86 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zure regen

Comments


bottom of page