top of page

Bewegen prikkelt het brein

Bijgewerkt op: 7 dec. 2022Weer terug in Drenthe en 's morgens lekker de hei op. Het voelt zo goed en werkt de hele dag mooi door. Helder en actief. Ik zag het bij mijn eigen woonzorgvoorziening dat het mensen alerter maakte als zij meer in beweging waren. Wanneer ik buiten ging lopen dan vroeg ik te luisteren naar de geluiden en te kijken naar de omgeving. We maakte regelmatig hele wandelingen met mensen als zij nog goed ter been waren. Het gaf afleiding bij onrust en achteraf konden we erover praten met de mensen die thuis waren gebleven. Door het maken van foto's onderweg wist men zich sneller te herinneren waar we waren geweest. Leuk hoe de andere bewoners er dan bij werden betrokken. Door overdag actief te zijn werd er in de nacht beter geslapen.

Grietje en ik kunnen ons heerlijk ontspannen in de natuur. Met name in Zweden is de natuur zo inmens dat dit een hele andere beleving geeft.

We hebben regelmatig contact met de drukker. De laatste loodjes wegen het zwaarst gaat hier niet op. De proefdruk zag er al mooi uit. Volgende week de 13e moet alles klaar zijn en kunnen we een deel ophalen bij de binder in Groningen.

Een aantal mensen die in het magazine staan hebben al aangegeven dat zij gaan afnemen. Mooi om te horen dat Erwin zijn studenten, waar we geweest zijn, allemaal een magazine gaat geven.

Bij een paar organisaties die meegedaan hebben gaan we volgende week langs om een magazine te overhandigen. We komen dan in Groningen, Haarlem en Den Haag.


Een organisatie met 4500 mensen wil dat wij de magazines allemaal persoonlijk versturen. Dat wordt nachtwerk met z'n tweeën 😁


Het gaat een mooie actieve week worden.

54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page