top of page

Beren op de weg zien


"Als je eenmaal opgestaan bent is het weer leuk. Ik zet een lekker kopje thee".


Wat een lieve lieve moeder is Grietje. Xana haar dochter slaapt een nachtje bij ons. Is voor haar opleiding tot 1.00uur bezig geweest en moet om 7.30 eruit. Vrolijk komt Xana aan tafel


Opzien tegen de dag of toekomst. Niet het positieve en alleen de problemen en bezwaren zien. Gelukkig zijn er veel mensen die met plezier opstaan of geholpen worden er een mooie dag van te maken. In onze magazins en blogs laten we juist de positieve voorbeelden zien en is er altijd een mooie boodschap in verwerkt . Wij laten zien en zijn het voorbeeld dat dromen uitkomen. Alles is te bereiken als je dat zelf wilt.

In Zweden heb je de meeste kans om beren te zien. Sinds we weten dat er een beer op de berg moet leven zoeken we naar sporen. Soms ben ik bang en laat Grietje voorop lopen. Zij heeft bij de politie gewerkt en veel moediger dan ik. Het idee een beer tegen te komen maakt het spannend en avontuurlijk in een gebied waar weinig mensen komen. Zeker in Zweden komt de bruine beer voor. De kans dat je hem of haar ontmoet is klein maar in de gebieden en tijden dat wij er lopen reeël.

Over een week denken we waarschijnlijk weer die kant op te gaan. In tussentijd zijn we druk met het bruiloftmagazine 122.

Het gaat prachtig worden en zeer vernieuwend. Het aantal bladzijden ligt al boven de honderd. Straks wil iedereen zo'n boek.

Zelfs in een hotel/restaurant in Spier waren we aan het werk

en mochten ons 3e magazine bij de receptie zetten. We waren trots om bij bekende bladen te liggen. Natuurlijk heb ik meegewerkt aan het blad eronder maar wil dit niet aan iedereen vertellen😄 Ik stond model voor het blad rechts in het midden maar wil daar niet over opscheppen. Hier zie je het resultaat van 2 keer per dag 120 keer push-ups.


Grietje en ik wensen jullie een mooie zonnige dag🍀🍀🍀

90 weergaven4 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zie de mens

bottom of page