top of page

Beren op de weg zien


"Als je eenmaal opgestaan bent is het weer leuk. Ik zet een lekker kopje thee".


Wat een lieve lieve moeder is Grietje. Xana haar dochter slaapt een nachtje bij ons. Is voor haar opleiding tot 1.00uur bezig geweest en moet om 7.30 eruit. Vrolijk komt Xana aan tafel


Opzien tegen de dag of toekomst. Niet het positieve en alleen de problemen en bezwaren zien. Gelukkig zijn er veel mensen die met plezier opstaan of geholpen worden er een mooie dag van te maken. In onze magazins en blogs laten we juist de positieve voorbeelden zien en is er altijd een mooie boodschap in verwerkt . Wij laten zien en zijn het voorbeeld dat dromen uitkomen. Alles is te bereiken als je dat zelf wilt.

In Zweden heb je de meeste kans om beren te zien. Sinds we weten dat er een beer op de berg moet leven zoeken we naar sporen. Soms ben ik bang en laat Grietje voorop lopen. Zij heeft bij de politie gewerkt en veel moediger dan ik. Het idee een beer tegen te komen maakt het spannend en avontuurlijk in een gebied waar weinig mensen komen. Zeker in Zweden komt de bruine beer voor. De kans dat je hem of haar ontmoet is klein maar in de gebieden en tijden dat wij er lopen reeël.

Over een week denken we waarschijnlijk weer die kant op te gaan. In tussentijd zijn we druk met het bruiloftmagazine 122.

Het gaat prachtig worden en zeer vernieuwend. Het aantal bladzijden ligt al boven de honderd. Straks wil iedereen zo'n boek.

Zelfs in een hotel/restaurant in Spier waren we aan het werk

en mochten ons 3e magazine bij de receptie zetten. We waren trots om bij bekende bladen te liggen. Natuurlijk heb ik meegewerkt aan het blad eronder maar wil dit niet aan iedereen vertellen😄 Ik stond model voor het blad rechts in het midden maar wil daar niet over opscheppen. Hier zie je het resultaat van 2 keer per dag 120 keer push-ups.


Grietje en ik wensen jullie een mooie zonnige dag🍀🍀🍀

101 weergaven6 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zure regen

6 Comments


Unknown member
Mar 05

Mijn moeder had mij als kind het advies meegegeven: “Zoek de problemen niet op, want je zit er middenin voor je het weet!” en als je niet als een lekker dineetje voor de beren wil eindigen, is het dus maar beter hun uit de weg te zijn en te blijven.


Ik ben het volledig met jou/jullie eens als de natuur op zijn mooist is wanneer je deze opzoekt en als ik jou/jullie was, zou ik ook er op uit gaan, maar voor wat schoonheid op zich betreft, kan het soms ook bedrieglijk zijn zoals een exotische bloem/plant of een kleurrijk dier waarvan je weet het beter niet te aanraken of in de weg te zijn.


Hoe moedig Grietje als ex-politieagente…


Like

Unknown member
Feb 03

Nou met dit koude winterweer in Zweden zou ik ook graag een lang winterslaapje maken , precies zo als beren doen. Wakker worden als het mooie weer weer komt.

Like
Unknown member
Mar 05
Replying to

Ik ook hoor! 😃👍♥️🐻

Like

Unknown member
Feb 03

Een "beren-weetje" ze houden winterslaap/hibernation en dus liggen ze nu ergens heerlijk hun inwendige reserves te verteren op een warm plekje/hol.

Ziet er heerlijk uit in de sneeuw 🤗. Zo "Goddelijk" na push-ups moet je niet meer willen Jan, de vraag is of Grietje daar wel mee uit de voeten kan. Hoeft ze geen six-pack meer te halen voor jou 🤩 goed weekend 👍

Like

Unknown member
Feb 03

We hopen jullie gauw weer te zien🥰😍😍

Like

Unknown member
Feb 03

Heerlijk om ochtendmens te zijn.Ook nooit moeite gehad met vroeg opstaan en gaan werken.

Nu ik niet meer hoef vind ik het ook wel heel fijn dat de wekker niet om 6 uur ratelt,maar ik me nog lekker om kan draaien.

Fijn dat jullie weer plannen om naar Zweden te gaan.Heerlijk vooruitzicht.

Vooruit,nog paar kleurige foto's op deze grauwe dag.Like
bottom of page