top of page

"Rust"Als een dierbare opgenomen wordt in een woonzorghuis die het goed doet kan dit heel veel verschil uitmaken voor de familie en of mensen die zorgden. Is dit niet het geval dan kan dit je hele leven beheersen. Nog steeds krijgen wij emotionele verhalen te horen.


Gisteren lazen wij een rapportage van #Mem via familienet. Wat mooi is dat we positieve dingen krijgen te lezen. Voor de zorg is het even wennen wat wel en niet kan. Voor Grietje is dit een hele draaglast minder. Het idee dat je moeder als mens gezien wordt en dat de lieve zorgverleners zo zorgzaam zijn. Alleen al de gastvrijheid die wij ontvingen maandag was prachtig. Het voelde als een warm bad. In de groepsruimte mochten we meedoen met de groep. Geweldig en mijn gedachten gingen terug naar mijn eigen zorghuis. Iedereen was welkom en kwam erbij in de groep.


Grietje kan het nu loslaten ondanks dat zij natuurlijk betrokken blijft. Voor je eigen moeder wil je het beste.


Vandaag gaan we een rollator brengen omdat Mem haar voeten niet optilt en daardoor nu al een paar keer gevallen is. We zijn benieuwd en nemen leuke gekleurde linten mee om hem op te pimpen.


61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page