top of page

Zweden wij komen eraan


Vandaag rijden wij naar Noord Duitsland alwaar wij overnachten in Bad Malente. Een 400 kilometer en dat is lang genoeg. We nemen de oude DS mee want onze Zweedse buurman Günnar heeft een droge winterplek geregeld.

Twee texelse biertjes gaan mee voor hem. Hij drinkt niet zoveel maar soms een lekker biertje. Tien pakken hagelslag ingepakt voor Pauline en haar familie die alweer een jaar in Sunne, Zweden wonen. Hagelslag is daar niet te krijgen en natuurlijk super Hollands en lekker.

We gaan weer naar het leven🙂

Gisteren zijn we nog even op en neer gegaan naar Oudewater om Mem gedrag te zeggen. Ze vond het prachtig. We hebben koffie met haar gedronken in de activiteiten ruimte en buiten de lunch gebruikt. Een heel mooi gesprek met Inge de activiteitenbegeleidster. Een mooi mens😊

Mem sprak zeer duidelijk en was goed bij. We verbazen ons erover dat ze zo goed blijft. De verzorging was vriendelijk. Natuurlijk maakt goede zorg dat mensen zich beter gaan voelen. Welzijn is zo belangrijk. Dank team van Veldzicht dat wij weer met een gerust hart weg kunnen gaan. Als mantelzorgers voelen wij ons gehoord.


Het zal wennen zijn alleen in de auto en achter elkaar. Ik plaats een foto op het dashboard en kijk regelmatig in de achteruitkijkspiegel

We gaan weer op avontuur en mooie mensen ontmoeten. We zagen al plaatjes met sneeuw erop brrrrrrrr........


Blijf ons volgen


Ps. Morgen op bezoek bij Anneke Dapper, demenspsykolog. Zij doet heel veel voor een mooiere dementiezorg in Denemarken. We waren ruim een jaar geleden ook al bij haar en namen een prachtige video op.

Hejdå

251 weergaven4 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page