top of page

Wonen en zorg in de toekomstEen buurman in Drenthe die een eigen aannemersbedrijf heeft gaf aan dat hij werk in overvloed had maar dat het moeilijk was om op tijd op te leveren. Natuurlijk waren er mensen te kort maar dat was nog wel op te lossen.

Materialen die niet meer op voorraad waren was een urgent probleem. Dakpannen waren er niet genoeg. Door de hoge energieprijzen gingen steenfabrieken sluiten en werd er niet meer geleverd.


Gisteren waren wij in Rijswijk en spraken daar een bevlogen man met een prachtige visie over wonen en zorg.


Een gesprek die begon in de keet op een mooie bouwplaats. We hoorde een boeiend verhaal van Mark Logtenberg en een over een bijzonder project. Alles is straks te lezen en te horen in ons 2e Magazine. Dit is zo boeiend en leerzaam!!!


Wij vonden hier nog 4 dakpannen achter de keet op een pallet. Mocht een aannemer deze net missen dan zijn ze af te halen. De plek maken wij niet bekend want anders verwachten wij heftige taferelen. In ruil voor een grote bestelling van minimaal 1000 magazines noemen wij de locatie😁


Voordat wij naar de bouwplaats reden brachten wij de DS naar de specialist ' auto renaissance ' in Amsterdam. De oldtimer liep al tijden niet lekker meer en de beroemde vering bleek daar helemaal niet meer te werken. Onze 'werk' auto kreeg een opwaardering en werd weer aangepast aan de huidige tijd.

Ongelooflijk hoe mooi hij daarna weer reed.
Een groot compliment voor de deskundigen die met liefde deze 52 jarige auto weer tot leven brachten. Een mooi voorbeeld voor de zorg.

Diverse oude DS-en stonden buiten en geweldig voor ons als liefhebbers. Een DS met de oude neus maakte indruk.Helaas hebben we geen stalling en zijn tevreden met ons eigen exemplaar. De eigenaar vertelde dat wij een prachtige originele mooie auto in handen hadden. Dat bleek aan twee bouten die zorgde dat de versnellingsbak aan de motor bleef zitten. Meestal moesten deze los na 150.000 kilometer omdat de koppeling dan vervangen moest worden. Dezelfde speciale bouten werden dan vrijwel nooit meer teruggeplaatst. We hebben dus een auto met weinig kilometers. Leuk om te horen.


Vandaag gaan we weer verder met ons Magazine. Er moet nog veel gebeuren. Volgende week nog een bijzonder interview met de vrouw die voor miljoenen aan donaties krijgt voor een zeer belangrijk project wat met onze gezondheid te maken heeft. Blijf ons volgen en reserveer alvast ons JGMagazine. Het zal net gaan als de dakpannen!!!


67 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page