top of page

Wat moeten we hiermee doen?

Een prachtig filmpje over een barnvondst onder aan het verhaal.


Ik werd vanmorgen wakker en droomde dat ik weer een kleinschalige woonvoorziening had. Een kamer vol met mensen en allemaal druk aan het praten. Ze hadden net gegeten met elkaar. Ik liet mijn bewoners allemaal zitten en vroeg of iedereen stil wilde zijn. Het werd stil en de aandacht was er. 'Wil iedereen gaan staan' Allemaal deden ze dit en er werd gelachen. Zelfs mensen in een rolstoel kwamen overeind. Toen iedereen stond werd het stil. 'Wil iedereen z'n buurvrouw of buurman een prettige avond wensen'. Er werd naar elkaar gelachen en zelfs handen gegeven en iedereen wenste de ander een prettige avond. De groep was even heel hecht en de stemming prima. Zelfs de mensen in de rolstoelen hadden zichzelf overtroffen.

Dit soort dingen werkten altijd en maakten het verschil. Mensen kunnen meer en kijk niet alleen naar de ziekte.


Ik overtrof mijzelf toen ik de zware rijtuig uit de schuur kreeg. Het ding al jaren in deze oude schuur en er leek geen beweging in te zitten. Toch kreeg ik het voor elkaar. Je mindset is zo belangrijk in dit soort zaken. Het Zweedse rijtuig stond in de oude schuur toen wij het huis kochten. Grietje en ik hebben de afgelopen jaren al zoveel voor elkaar gekregen waar we in geloofden.


Nu weten we het even niet. Kijk naar ons filmpje en wil je met ons meedenken🤔😌

We horen graag van jullie.


Een fine dag🌻🌼🌻74 weergaven4 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zie de mens

bottom of page