top of page

Wat heb jij nodig?

Achter twee donkerbruine zeer oude deuren in onze Kleine Stuga kwam een zeer mooie structuur en oude originele verflagen tevoorschijn.


Om 6.30 liep ik buiten. Het was dit keer 14 graden onder nul. Mijn hand vroor bijna vast aan de handgreep van de deur. Het luik van de bron beneden vastgevroren en moest ik los maken door er een zware boomtak tegenaan te stoten. Het water glashelder en zeer koud en niet bevroren. Onderweg naar boven bevroor het water wat ik gemorst had in de oude kruiwagen.


Hout halen in de schuur en de kachel weer aanmaken. Op de ruiten zitten ijsbloemen. Voor de ramen hebben we een leuk groen hoekje gemaakt.

Ik maak een heerlijk ontbijt voor Grietje die nog ligt te slapen

Leven in je droom en wens maakt heel gelukkig. Vanzelf gaat het zeker niet. Wat hebben we weinig nodig om gelukkig te zijn!

Ik zit in de zon op een bankje voor ons rode houten huisje.


Grietje is zich aan het wassen in onze zelfgemaakte douche. Gas en stromend water hebben we niet.

Mijn wens is in vervulling gegaan😊


Wat heb jij nodig?

71 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page