top of page

Wat ga jij doen vandaag?

Soms ben je verdrietig of ben je onrustig. Of ben je alleen en niemand vraagt wat jij gaat doen of gedaan hebt. Zelfs al ben je samen kan dit gevoel optreden. Opgenomen zijn in een zorghuis en alles lijkt vreemd. Niet gezien worden door de ander. Elkaar niet zien kan de eenzaamheid verhogen.


Gisteren waren Grietje en ik bij een ouder echtpaar op ons park. Na 38 jaar was de liefde zichtbaar en voelden wij het. Geen minuut zonder elkaar kunnen ondanks een ernstige ziekte. Zorgen voor elkaar kan zoveel voldoening geven. We voelden ons helemaal gelukkig door het zien van zoveel genegenheid naar elkaar toe. Een mooi interview en een prachtig stuk voor ons 3e magazine.


Ik mis Zweden, de rust, de natuur, ons huisje, de meren en de mensen, Gunar onze buurman en de elanden. Geen stress en een schone lucht.

Nog even stellen wij onze reis uit tot mogelijk zondag. We willen eerst zien hoe het met Mem gaat. Gisteren kreeg zij een kuur voor de benauwdheid van de huisarts. Het ging lichamelijk steeds slechter met haar. We willen haar eerst zien en met een gerust hart vertrekken. Zondag waren wij bij haar en zagen al dat het nog niet goed ging. Mem vond het prachtig dat Heit en haar zoon, schoondochter, kleinkinderen en wij er waren.


Wat ga jij vandaag doen?

Wij horen het graag van je.


🌻🍀🌻🍀🌻🍀🌻🍀🌻🍀🌻


Een zonnige dag💛


Jan Grietje

86 weergaven9 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zie de mens

bottom of page