top of page

Valentine's Day


Over een week is het Valentine's Day. De dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven.

Aangezien er dan zoveel mensen dit dan doen en wij in Zweden zijn wilde ik er nu alvast aandacht voor vragen. Het is midden in de nacht en ik kan niet slapen. Dan maar schrijven vanuit je hart. Dat is niet zo moeilijk. Mijn gedachten gaan naar een prachtig lief, bijzonder en uniek mens. Zij heeft mij geholpen om dierbare mensen die ik dacht kwijt te zijn weer terug te krijgen. Zij heeft mij geleerd om mijzelf te kunnen zijn. Zij heeft mij geleerd om lief te mogen hebben. Zij laat mij zien wat liefde is. Zij heeft mij het gevoel weer teruggegeven.

Zij is succesvol. Van haar kunnen wij veel leren en ik ben ongelofelijke trots op haar. Wat een talent en kennis heeft zij. Niet zichzelf maar altijd staat de ander bij haar voorop.

Op Mem is zij zuinig en wil dat zij het goed heeft. Overal denkt zij aan en heeft dingen in de gaten die anderen niet zien.

Vandaag waren we bij een organisatie die ons vroeg om mee te denken. Ons Magazine zou precies het juiste middel zijn. Zorgen voor de verbinding. Het Magazine waarin jij je creativiteit in gelegd hebt. Een Magazine met een hart.

Ik ben trots op je zoals je daar aanwezig was. Zo zeker van je zaak en geweldig hoe je iedereen het gevoel geeft er te mogen zijn.


Grietje van der Heide jij bent geweldig en een topper voor mij en Samen kunnen we de hele wereld(en de maan) aan.


Ik vind je fantastisch🧡🙏💛

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page