top of page

Terug naar de basisBossen, stilte, een klein huisje cranberries en een meertje in de voortuin. In Zweden kan dit nog. Een bagari in de middle of nowhere waar we heerlijke blåbärspaj (bosbessentaart) aten. Terug naar de basis en genieten van de kleine dingen.In mijn woonzorgvoorziening gaf ik al aan dat de basis zo belangrijk is. De kleine dingen die een groots resultaat hebben met heel veel impact. Schone kleding, goede vitamine rijke voeding, buitenlucht, een vriendelijk woord, luisteren, waardering en respect voor de medewerkers, aandacht familie en nog wel duizend andere dingen. Leef-en werkplezier voor iedereen.


De natuur doet veel met je. Hier op het platteland vind je de rust en staat soms de tijd stil. Op merkelijk dat ik dit nu in de middle of nowhere een blog kan plaatsen via ons wifikastje.


Waar kun je nog niet gezien worden?


Gisteren maakte we zelfgeplukte cranberry bessensap met rijst. Weer die kleine geluksmomentjes waren voelbaar. Wat heeft een mens nodig om gelukkig te zijn?


Vandaag gaan we kijken naar een heel klein huisje met een meertje in de voortuin. Een uitzicht op heuvels met bossen, elanden, reeën en vol met craberries en bosbessen.

Een huisje met een grote open haard, stalen verroest dak een composttoilet en geen stromend water. Kleding en jezelf wassen in het meer.Gaat dit ons nieuwe 'werk' adres worden?


Hier kunnen wij je helpen om je droom of wens die je hebt te verwezenlijken. Na te denken 'wat wil ik met mijn leven' Geen rust maar activiteit.


Doe je mee?
197 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Unknown member
Sep 26, 2022

Dromen of wensen vervullen lijkt mij haast een Utopie. Wat betekent dat voor een persoon. Is dat weelde, eenvoud, huwelijk, eenzaamheid, reizen, geld of is dat zoals het voor mij belangrijk is gezondheid en rust. Geen druk meer te voelen. Doen wat je leuk vindt. Vrij zijn en prettig wonen en nog iets voor anderen kunnen betekenen. Vrijwilliger zijn bij 't Spectrum in Beilen. En bovenal een fijne relatie hebben. Jullie kunnen wellicht Zweden daarbij gebruiken, een fijn land, prachtige natuur. Maar wij vinden het altijd nog prettig om na zo'n reis weer thuis te komen in het mooie en rustige Hooghalen.

Like
bottom of page