top of page

Slapen bij Mem op de boerderij


Wakker worden bij Mem in de buurt. Welterusten wensen terwijl zij op bed ligt. Op de tijdelijke camping van Veld-Zicht en genieten van een sapje wat we kregen van de verzorging op het terras in de tuin. Het is donker en stil en de zorg helpt de bewoners naar bed. Hoe mooi kan het zijn. Dit is relatiegericht werken.


Hartelijk werden we ontvangen door Petra en haar medewerkers. We brachten Mem 's avonds terug en bleven de nacht slapen in ons tentje. Mem de moeder van Grietje had eerst een geweldige middag en avond bij de verjaardag van haar kleinzoon in Nieuwegein.


In Veldzicht was al een aantal dagen een kleine camping ingericht en wij vonden het een leuk idee om daar met de tent te gaan staan. Natuurlijk met goedkeuring van team en bewoners.

Mem liep met haar rollator om ons heen toen wij het tentje aan het opzetten waren. Ze gaf de aanwijzingen. De bewoners lekker buiten en genoten van het mooie weer.


De ochtend begon schitterend in Drenthe op de hei. Werken aan je gezondheid in een groene omgeving. Groen werkt positief op je gestel.

'Wees jezelf' geeft Grietje in het bijgaande filmpje aan.

Het is fantastisch hoe veel mensen bezig zijn om gezond te leven. Bewegen en een positieve mindset gaat al helpen.

We zijn wakker geworden in Hekendorp. De koeien willen gemolken worden en de dagploeg horen wij aankomen.

Straks Mem wakker maken en met haar buiten ontbijten. Dit zou vaker in woonzorghuizen mogen gebeuren. Kamperen bij een woonzorgvoorziening hebben we vaker gedaan en blijft fantastisch.


Dank Petra en haar team dat wij gebruik mogen maken van jullie fantastische faciliteiten.


Vanmorgen na de koffie vertrekken wij uit Hekendorp(oudewater) weer met de heerlijke oldtimer richting Lekkerkerk.


We gaan weer naar

mooie bijzondere mensen, Alex Mastwijk en zijn partner.


Het gaat een prachtige dag worden💛


105 weergaven17 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zie de mens

bottom of page