top of page

Pippi i Vården
' Kinderen behoren te weten van verdriet, kwaad en dood'


Astrid Lindgren


Ze schreef voor het kind in zichzelf. Een soort speelheid t.o.v. het leven. Van haar boeken werden 100 miljoen exemplaren verkocht!


Waauwww zij is mijn grote voorbeeld. Ik ben ook nonchelant en humoristisch en vaak roept Grietje (Grace) van der Heide 🌻 doe niet zo speels. We reden twee weken door Småland en ik zocht de herkenningspunten waar Astrid in haar boeken allemaal was geweest. Ik vond er velen. De hele sfeer was prachtig. Astrid was heel intellectueel en daar zal ik nog wat aan moeten doen. het schrijven is al bijna net zo.


Afgelopen nacht zat ik weer aan mijn tafeltje met kaars dit te schrijven. De stroom was uitgevallen en gelukkig deed de houtkachel het. Een dik pak ijs en sneeuw lag voor de deur. Ik gedachten zag ik een boek met op de kaft - JÅN - in de boekwinkels en onlineshops liggen.Astrid had helemaal gelijk. Binnenkort hebben wij een gesprek op het gemeentehuis in Groningen en willen de scholen langs om jongeren en kinderen bewust te maken. We zagen het al tijdens onze gastlessen.


Voor de documentaire die ik ga maken zoek ik mensen die meneer Nilson, Piratenhoofdman en koning van eiland Taka-Tukaland, Annika, een, Aapje en Knabstruppen kunnen spelen. Villa Kakelbont heb ik al gevonden en Grietje speelt Pippi Långstrump. Ikzelf speel Tommy de vriend van Pippi. Mmmmmm.


Wat hebben we te bieden; een prachtig verblijf in Swedish, leuke crew en heerlijke lieve mensen.


Wie meld zich aan????????


54 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 commentaire


Membre inconnu
03 avr. 2022

Ik lijk een soort van dejavú te hebben met deze post. Volgens mij heb ik (bijna) alles al eerder gelezen 🤔🤔 Heel veel succes met jullie Pippi-project.... Genoeg aanmeldingen zag ik op LinkedIn.... Mij zijn jullie niet meer nodig 😄😄 Maarrrrrr....... Mocht er een voorstelling van komen??? Kom ik kijken als ik kan.....

J'aime
bottom of page