top of page

Ons 2e JGMagazine wordt in Zweden afgemaaktWe mogen op een prachtige locatie 'werken'. Ja een ondernemer werkt niet maar is altijd met zijn bedrijf bezig. We hebben prachtige verhalen en zijn alweer bezig met content voor ons 3e magazine. Zo is hier vlakbij een woonzorgvoorziening met vloeren waarbij de val wordt gebroken. Dit zou minder kwetsuren opleveren wanneer iemand komt te vallen. Ik las in een bericht van Vilans: Kosten van valincidenten 2,4 miljard euro: preventie hard nodig!


Lees meer:


Dat is dus een interessant onderwerp om meer van te weten. Ik gaf zelf al preventie trainingen aan de mensen die in mijn huis woonde. Niet alleen aan de mensen die er woonde maar tevens kregen de medewerkers training in het voorkomen van vallen. Het kan zoveel valpartijen schelen als je alert bent op bepaalde situaties die gevaar opleveren. Valpartijen kwamen bij ons daardoor weinig voor. Er wordt wel eens aangegeven dat er niets aangedaan kan worden en dat het erbij hoort. Niets is minder waar. Je zult er alles aan kunnen doen om het te voorkomen. Als er dan toch iemand is gevallen zul je nagaan wat je nagelaten hebt. Veel kunnen wij hier leren van de offshore. Zij hebben veiligheid op de 1e plek. Een mensenleven is heel wat waard en ongelukken kan heel veel schade aan mensen en andere materialen geven.


Vanmorgen naar buiten om ons toilethuisje te bezoeken en zag het er weer sprookjesachtig uit.Vandaag gaan we weer door met verbouwen, zwemmen in een ijskoud meer en natuurlijk met het 2e JGMagazine. Natuurlijk genieten van ons prachtige huisje in een bijzondere omgeving. Gisteren kregen we de buurman van onderaan de berg op bezoek.


We konden ons kleine beetje Zweeds oefenen want hij kon totaal geen andere taal.


We hebben een bijzonder systeem bedacht om altijd stromend water te hebben😁 U gaat het horen.


Wat gaat u doen vandaag?122 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page