top of page

Mem: "Schitterend, mooooi jonge"


Wow, het afgelopen jaar is zo bijzonder geweest. Van hele moooie en ontroerende momenten naar hele verdrietige momenten waarop we dachten dat Mem de volgende dag niet meer zou halen.


Nu is sterker dan ooit, ze praat beter dan ooit en is vrolijker dan ooit, ze loopt ook weer beter. Ze voelt zicht thuis op Veld-Zicht en dat zie je gelijk in haar lichaamstaal.


Mem is altijd al onze grootste fan geweest en heeft in haar leven altijd mensen bijgestaan op een positieve manier met haar gedichten.

"Meisje, je moet niet alleen blijven hoor!" heeft ze eens tegen mij, Grietje gezegd. Zij was degene die al wist dat Jan de man voor mij was, terwijl ik helemaal klaar was met een relatie en daar ook niet voor open stond. Toen Jan mij ten huwelijk vroeg vloog ze ons om de nek. Gaat het goed met ons dan gaat het goed met haar.


Op het filmpje is zo mooi te zien dat ze het goed begrijpt dat we gaan trouwen en mijn trouwjurk moooooooi vindt.

Ik had de foto al eerder laten zien, maar wist niet of ze de hint had begrepen. Nou die had ze wel en zei dat ze die foto al had gezien.

Ik had de jurk op de foto nog niet korter gemaakt en ze maakte zich wel zorgen dat die vies zou worden, ze wees naar de natte vloer.


Mem was altijd coupuese en ze had me graag geholpen met het vermaken van de jurk. Ik ben beniewd of ik het goed gedaan heb. Dat zal ze me vast wel laten weten als ze de jurk ziet.


Ze kan gewoon niet ontbreken in ons 3e magazine met een fantastisch gedicht en een mooie vraag aan jou.


Ze leest ons magazine geïnteresseerd.

De foto's zijn veelzeggend en velen halen steun en hoop uit de verhalen.


Onbetaalbare momenten hebben we vastgelegd op film. Wat is voor jou belangrijk?

We hebben onlangs weer ontdekt dat heeel veel geld niet automatisch betekent dat je gezondheid kunt kopen. Positieve gedachten helpen in ieder geval mee om je immuunsysteem te sterken, dus.........


Koop ons magazine en word blij! Kan nu nog want zaterdag gaan we weer naar Zweden en zijn dan pas weer begin januari 2024 terug in Nederland.
126 weergaven4 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Zie de mens

bottom of page