top of page

Meer geluk door een positieve mindset'Het gaat lukken'


Mindset, de denkwijze of manier van denken.

Grietje en ik nemen steeds de schatkist van geluk mee op onze reizen. We laten zien dat een andere mindset helpt om je dromen of wensen waar te maken. Op dit moment leven wij in onze droom. Dingen die wij wilden hebben of wilden veranderen lukken. We zien wel dat we een vaste overtuiging hebben om het te behalen. Wanneer je er niet van overtuigd bent gaat het niet altijd lukken. Geen 'maar' want dat geeft alleen maar aan de problemen die je ziet. Een positieve wijze van denken geeft al een ander gevoel. Zoeken naar oplossingen en mogelijkheden. Maak je hier een gewoonte van dan zal je zien dat het geluksniveau omhoog gaat.


Natuurlijk slaat bij ons de twijfel wel een toe. Gelukkig kunnen we elkaar daarbij helpen. Mochten er mensen zijn die het niet alleen kunnen dan zijn wij, JanGrietje ervoor om je te helpen.


Vanmorgen kwamen wij een ouder echtpaar tegen en waren aan de wandel in ons park. Zij had al 32 jaar MS. Een uniek verhaal.

Vanmiddag hebben wij een gesprek met hun voor het 3e magazine


Een mooie dag


Deze post mag je altijd delen.

66 weergaven7 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

7 Comments


Unknown member
Jul 15, 2023

Helaas kan ik niet altijd volgen met wat jullie zeggen, maar ik kan wel zien dat jullie goed en gezellig samen gaan! Dat zou bij de meeste - zo niet alle - mensen ook zo moeten zijn om een gelukkig leven te kunnen en mogen leiden. Uiteraard zijn er ook van tijd tot tijd tegenslagen, maar zie hun eerder als uitdagingen om ze te overkomen. Veel plezier samen in het mooie Zweden 🇸🇪! Ook Liefs. 😘

Like

Unknown member
Jul 11, 2023

Het zet weer ééns goed aan het denken en een schatkist van geluk is zo nu en dan meer dan nodig. De opsteker om aan die leuke dingen te denken maar kunnen doen maakt helemaal mooi.

Like
Unknown member
Jul 13, 2023
Replying to

Ja positief denken en doen maakt gelukkig. De schatkist van geluk blijven wij meenemen😁

Like

Unknown member
Jul 11, 2023

Super mooi inspirerende reactie. Dank je wel Joke. Niet opgeven en dan lukt het toch een keer. Een warme groet 🌻🌞

Like

Unknown member
Jul 11, 2023

Weer heel inspirerend en ook nog humoristisch. Klopt ook wel en toch is het soms verdomd moeilijk om die mindset vast te houden als je alleen bent en je geliefde moet missen. Vandaag was even zo'n dag en dan is dit wel een hart onder de riem🙏

H

Like
Unknown member
Jul 11, 2023
Replying to

Dat is heel erg dat je geliefde moet missen en ik kan me goed voorstellen dat je niet elke dag een positieve mindset hebt. Dat heb ik ook niet hoor, er zijn hele lastige dagen bij. Dat maakt ons menselijk. Wel fijn dat we je een hart onder de riem hebben kunnen geven. Je krijgt er ook nog een dikke knuffel bij van ons, Lieve groetjes van mij en ook van Jan 🤗🌻

Like

Unknown member
Jul 11, 2023

Geloven wat je jezelf vertelt. Taal is daarbij van enorme invloed. En inderdaad; niet proberen, gewoon doen! Aanvaarden wanneer het niet in 1 keer lukt, focus en een 2e keer doen. En heel soms...dan zijn de omstandigheden minder gunstig terwijl het bij jezelf in gedachten wel goed zit. Aanvaarden, herpakken en door...waar heb je wél invloed op? Niet altijd makkelijk, wel de moeite waard.

Like
bottom of page