top of page

Lieve, kära Grietje ...

Het is 6.34 en jij slaapt nog. Ik kan niet meer slapen en de woorden vliegen door mijn hoofd.

Ik zit voor het raam op mijn stoeltje met uitzicht op onze Zweedse ladugård en het prachtige landschap.

Dit is onze droom die precies 4 jaar geleden is begonnen. We begonnen te praten en nooit zijn we weer opgehouden. We spraken over een klein houten rode huisje met een houtkachel dicht bij een meer in Zweden. Steeds zeggen wij tegen iedereen 'maak je dromen waar voor het te laat is'.

Wij leven nu in onze droom en kunnen het soms zelf niet geloven. Het huisje wordt steeds meer eigen en precies zoals we het zelf wilde hebben.

Eeuwenoude bossen, kristalheldere meren, pitoriske houten huisjes, bloeiende weilanden, uitgestrekte veengebieden en een zuivere lucht. De natuur is overweldigend. Echte stilte en rust en schone lucht kun je hier vinden. Elanden, wolven, reeën, veelvraten, beren en bijzondere vlinders.

Je kunt ze allemaal tegenkomen.

Zo maakte je afgelopen week een prachtige foto van de rouwvlinder. Een sinds 1964 verdwenen standvlinder. Gisteren was zij er weer en zat op onze romantische rijtuig.

Grietje jij bent een mooie vrouw met vele talenten. Je maakt bijzondere professionele foto's, je schilderd fantastisch, bent een perfecte ontwerpster en met hout werken is op je lijf geschreven. Vele talenten waaronder de zorg voor je moeder Mem. Zij heeft dankzij jou een prachtige plek gevonden en maakt zelfs reclame voor Jangrietje😊.

Je houdt ontzettend veel van je dochter Xana, Don de poes , de familie en natuurlijk van mij🥰

Foto: Grietje van der Heide


Vandaag wordt een feestelijke dag. Eerst een heerlijk ontbijt op bed en dan klussen. De raampjes moeten klaar voordat de winter gaat binnenvallen.

Vanavond trekken we onze mooiste kleding aan en gaan uit eten in ons eigen heerlijke restaurantje in Sunne, het grote dorp. Het is hier fantastisch om te zien hoe iedereen zich hier mooi maakt om op zaterdagavond uit te gaan. De oude oldtimers, meest oude Amerikanen komen te voorschijn en iedereen wil gezien worden. Op het plein aan de haven wordt er gezeten bij de klassiekers. Jaren 50 muziek aan en alles in de stijl uit die tijd.


Helaas niet met onze klassieker. De volgende keer gaat zij zeker weer mee.


Jij bent geweldig en je helpt heel veel mensen, wat je eigenlijk niet goed beseft door je uitstraling liefde, inspiratie en uit je mooie hart.


Grietje 'Jag älskar dig 💛🧡'.

Dank aan onze mooie lezers🍀🍀.


Nog 9 mensen te gaan en dan hebben wij 100 leden van de website jangrietje.nl waar we de mooie blogs op plaatsen.

Het 100e lid krijgt een mooie verhaal in ons 3e magazine.


Willen jullie deze post delen op de social media zodat we nog meer leden krijgen voor een nog mooiere zorg!

⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘⚘

89 weergaven8 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

8 Comments


Unknown member
Aug 19, 2023

Jan je bent een fantastische schrijver en zo lief voor Grietje...

Ik hoop dat jullie nog heel lang van jullie droom kunnen genieten

Like

Unknown member
Aug 13, 2023

Hier kan ik maar kort over zijn…


♥️


Jullie hebben mij met stomheid geslagen en ik ben hier echt heel stil van geworden!


🥲 Zo intens gelukkig voor jullie!

Like
Unknown member
Aug 13, 2023
Replying to

Dank jullie wel… Jullie passen zo goed bij elkaar en vullen elkaar aan als twee handen op een buik… Heel belangrijk als eenheid! ♥️

Like

Unknown member
Aug 13, 2023

Wat weer een prachtig mooi verhaal.

Wat een heerlijke droom waar jullie middenin zitten.

Blijf jullie droom vasthouden en blijf er aan werken. Jullie doen het zo goed 🙏❤️

Alle liefs vanuit mijn mooi en nederig stulpje 🥰😘

Like

Unknown member
Aug 12, 2023

Soms verbaas je er over hoe dromen kunnen uitkomen. Inderdaad het maakt zo tot nadenken over verhalen die uit dromen zijn voortgekomen. Als ik al die mooie foto's zie vanuit Zweden geniet ik daarvan.

Niet te vergeten Mem op die mooie foto met al die anderen, alleen al prachtig.

Like
Unknown member
Aug 13, 2023
Replying to

Prachtig Jan dit reactie. Wat hebben wij geweldige leden. Als er meer mensen zoals jij waren werd de wereld een stuk gelukkiger. Daar doen we het voor dat mensen met ons meegenieten. Je bent welkom hier Jan. Mooie rit met de Mercedes 😊

Like

Unknown member
Aug 12, 2023

Jan jij bent een fantastische schrijver en zoooo lief voor mij!

Jouw verhalen raken echt en laten je nadenken over hoe je eigen leven wilt inrichten. Ja wij laten zien dat alles mogelijk is. Mijn droom 20 jaar geleden was een keer naar Zweden gaan. Mijn opa (96 jaar geworden) had een pentekening gemaakt in 1992 van 2 bloemen die hier in Zweden onder het raam in de tuin staan. Zelf had ik al in 1995 een boom met baardmos getekend. Het had zo moeten wezen.

Like
bottom of page