top of page

Kunnen wij zonder Linkedln, Facebook, Instagram?

Een heerlijke zonnige dag gisteren. Via Schokland naar Amsterdam om een kleine storing in het hydraulisch systeem van de Snoek te laten verhelpen. Een prachtig bedrijf met specialisten die nog een hart hebben voor de klassieke Citroën DS

Jij en je oldtimer voelen echt dat dit de godin van de weg wordt genoemd en de individuele aandacht. Wat een passie zien wij in deze garage. Ons 2e magazine gaven wij af omdat de oldtimers bij Grietje en mij al lang een hele speciale rol spelen in de verbinding van mensen. De oude snoek gaf weer zoveel reacties onderweg. Mensen kijken om, steken een duimpje op of beginnen een gesprek. Het echte contact en niet via een schermpje waar we steeds moeten kijken. Overal waar we komen zie je mensen op een telefoon zitten. Een gesprek is er niet altijd meer en alle geluk lijkt in dat kastje te zitten. We deden er zelf aan mee. Voor de connecties maken is het een gemakkelijk instrument. Mijn 15.471 volgers op LinkedInheb ik in 4 jaar opgebouwd. Toch zie ik de laatste maanden steeds dezelfde volgers maar terug komen. Prachtige reacties maar het worden er steeds minder ondanks mijn intensieve inzet om actief hierop te zijn heb ik de indruk. Een mooi medium maar de verslaving ligt op de loer.

De blogs en vlogs verwijzen wij naar onze website en zien daar dat er gemiddeld zo'n 100-200 mensen de blogs lezen en filmpjes bekijken.

Met name de blogs over het prachtige Zweden doen het goed.


De sociale medium zijn een prachtig medium om sociale contacten op te doen en informatie te vergaren. Prachtige connecties hebben Grietje en ik opgebouwd en leuke interessante ontmoetingen in de afgelopen jaren.


Zo hadden we afgelopen donderdag een culinair onderonsje hier in Drenthe met Teun de Vries.

Een topkok die van voedsel en alles eromheen een feestje maakt. Een mooi filmpje maakten wij met hem en gaf Teun zijn geheim prijs.


Gisteren deelde Grietje al mee dat zij stopte met het plaatsen en kijken op de beroemde kanalen en vandaag ga ik dit doen.

Natuurlijk gaan we niet stil zitten. We gaan op ontdekkingsreis en willen echte mensen ontmoeten en spreken.

Geen beeldschermpje om de verbinding te maken maar net als ik in de zorg al aangaf de basis, het warme contact vanuit het hart is zo belangrijk. We gaan door met ons 3e magazine en zullen dit vastleggen op onze blogs op de website. Hier komen de mooie verhalen, foto's en filmpjes.


Gisteren keken we al vrijwel niet op de sociale media en het beviel ons prima. Oog voor de natuur

midden in Amsterdam en met de DS op een eiland waar vroeger het water langs liep.

Een bezoekje aan Mem in Oudewater waar het heel goed gaat. Aten een ijsje in Haastrecht en Mem genoot van een ritje in de buurt daar met de oude DS


De leden van onze website krijgen een seintje dat wij weer een nieuwe blog hebben geplaatst en kunnen ons zodoende volgen.


We zouden het mooi vinden wanneer jij gratis lid wordt van onze website jangrietje.nl

Zo krijg je gelegenheid om onze blogs, vlogs te volgen en hier evt. Een reactie op te geven en wij weer terug.


Samen kunnen wij de wereld nog mooier maken.


Maak er een mooie dag van


J A n G R ietje


287 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page