top of page

Kun je nog gelukkiger worden


Onderweg naar Zweden op een open plek in het bos in Denemarken. Een espresso apparaatje, een vers gesneden brood, een picknickkleed en een opschuimkannetje Grietje en ik voelde ons heel gelukkig! Wij vroegen ons wederom af of je op dat moment nog gelukkiger kan zijn. Er zijn kleine of grote gebeurtenissen die je op dat moment gelukkig maken. Soms streven we naar nog meer geluk maar is dit reëel. Geluk zit niet alleen in de materiële zaken. Soms als ik mijn moeder zag was zij heel gelukkig ondanks de dementie. Bij Mem zien we hetzelfde.


De Denen zijn trouwens al een paar keer de gelukkigste mensen van de aarde geweest

Dat komt omdat ze tevreden zijn met zichzelf. Er wonen minder mensen en verder uit elkaar. Ze hebben elkaar meer nodig en staan meer voor elkaar klaar. Denen zijn veel socialer vertelde de eigenaar van de camping in in Sindal Noord Denemarken.


We huurde een trekkershut op Tolne natuurcamping in het noordelijkste puntje van Denemarken. We wilde een tussensop maken voor de bootreis van Frederikshavn naar Gothenburg. Om toch wat geld uit te sparen zocht Grietje naar Bramen en bosbessen om in de yoghurt te doen. We hadden een mooi uitzicht over een dal en niemand in de buurt. Een geweldige sterrenhemel en doodstil.

Een mooie wandeling vandaag gemaakt in de buurt. Een mooie bosrijke omgeving met wat heuvels en mooie bloemen.

Morgen, 6 september willen wij om 4.00 in de morgen de veerpont nemen. Het is een stuk goedkoper en we hebben dan nog de hele dag.


Misschien ga ik wel mee als verstekeling!


Zweden we komen eraan🦌🌲🌲🌲🌲🌲🌲🍂🍂

65 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page