top of page

Jij wilde het spannend!Een prachtig betoverend landschap met een volle maan en een fonkelende sterrenhemel. Het is 4.00 uur en nog een uurtje en komen de Älgen langs het huisje.


"Toen ik Zweden binnenkwam voelde ik mij thuis. De meren, bossen, de mensen het heeft mijn hart gestolen"


Om 3.00 waren wij wakker. Jij sprak deze woorden uit en ik beaamde het. Wat wil Grietje en wat wil Jan. Denkend aan het prachtige project in Zweden 'wat wil Esther'


Ik zie een prachtige fantastische, fascinerende en mooie vrouw op de foto. Een vrouw die mij leerde om anders te kijken en denken. Je leerde mij liefde te geven en leven vanuit je hart en mezelf te kunnen zijn.


Ik wilde het spannend en dat heb je waargemaakt. Onze ontdekkingsreis in Zweden is overweldigend avontuurlijk en vol verassingen. Mooie mensen en een prachtige natuur. Terug naar de basis en overleven in een klein tentje midden in de natuur.Jij liet mij weer het echte leven zien en voelen. Geen dag is saai en ik kijk uit naar de volgende.


Het is 4.00 en ik ben aan het schrijven aan een tafeltje bij maanlicht en uitzicht op een meer en bossen.


De houtkachel geeft een rode gloed. Jij ligt te slapen. Dit is de droom waarin wij wilde leven.


Grietje ik ben trots op je. Jij die altijd anderen wil helpen. Een superdochter voor haar moeder en een lieve moeder voor dochter Xana.


Grietje wij gaan het grote avontuur in Zweden aan. We maken een prachtig Magazine en maken mensen gelukkig. Onze ontdekkingsreis is is maar net begonnen.


Ik hou van je 💛

261 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page